Pjevačica Dua Lipa oduševljava glasom, ali ne i modnim kombinacijama.

Galerija


23-godišnja pjevačica nema problema s golišavim kreacijama.

Vezani članci Sofia Richie (Foto: Profimedia) Mladoj ljepotici izvirile trake iz dekoltea, stvar spašavao 16 godina stariji dečko Megan Barton-Hanson (Foto: Profimedia) Pretjerala je i s dekolteom i s prorezom: Mišljenja o haljini ove reality zvijezde poprilično su podijeljena

Radi se o pjevačici podrijetlom s Kosova, Dua Lipi, koja posljednjih godina žari i pali svjetskom glazbenom scenom, a rado je viđen gost i raznih evenata.

Tako je smeđokosa ljepotica nedavno bila i na popularnom Jingle Ballu u Madison Square Gardenu na kojem je još jednom pokazala poprilični modni neukus, ali i to kako nema problema s golišavim kreacijama kojima često ističe noge i/ili dekolte.

Ipak, ultrakratka tirkizna haljinica koju je nosila nije na najbolji način istaknula njezin dekolte, a bila je i poprilično loše iskombinirana na mrežaste čarape i bijele sandale te u struku stegnuta širokim, rozim remenom.

I mnogi korisnici interneta komentirali su ovaj modni neukus mlade pjevačice, iako moramo priznati kako smo se na njega već poprilično naviknuli.

U to se uvjerite u našoj galeriji. 

Holivudska glumica prekinula s dečkom pa utjehu pronašla u bivšem suprugu

Ovo su najveći od najvećih! Da čujemo vaš glas, tko bi mogao biti novi hrvatski Supertalent?

Djevojka nogometaša zaludjela frajere: Dečku baš i ne ide na terenu, ali zato izvan terena…