Dejan Lovren objavio je fotografiju na kojoj pozira s djecom i oduševio svoje obožavatelje.

Galerija


Na Instagram profilu uspješnog hrvatskog nogometnog reprezentativca navikli smo vidjeti fotografije s terena ili sa suigračama, no najnovijom fotografijom Dejan Lovren raznježio je svoje obožavatelje.

Vezani članci Ravnateljica za zaštitu djece grada Zagreba Gordana Buljan Flender gostuje u Dnevniku Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) Buljan Flander o stravičnom slučaju s Paga: "Vrijeme je da prestanemo govoriti o toj djeci, da im damo mogućnost da krenu u oporavak" Gošća Dnevnika Nove TV glavna šefica inspekcije slučaja Štefica Karačić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Šefica inspekcije otkrila u Dnevniku Nove TV: Ocu i majci s Paga djeca su trebala biti oduzeta još 2013.!

Naime, Dejan je objavio fotografiju na kojoj pozira uz more i zalazak sunca, s kćeri Elenom i sinom Josipom koji mu sjede na ramenima.

"Dok pokušavamo naučiti svoju djecu sve o životu, naša djeca nas uče što je život zapravo", napisao je Dejan uz objavu koju je u manje od sat vremena lajkalo gotovo 34 tisuće ljudi.

Dejanovi su fanovi ostali oduševljeni što su mu jasno dali do znanja u brojnim komentarima.

"Predivna slika, Deki imaš predivnu obitelj", "Najbolji tata", "Svaka čast majstore na ljudskosti i humanosti" "Sretni su što si im ti otac", samo su neki od komentara punih ljubavi i nježnosti.

Dejan je početkom godine objavio i fotografiju s ocem Sašom i pritom otkrio koliko mu znači u životu. 

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i njegova 45 godina mlađa supruga uživaju u ljubavi