Sad živi u Chicagu

Dean Dvornik otišao u Ameriku i iznenadio promjenom posla: "Mislim da su se kladili da ću dati otkaz čim dođem"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dean Dvornik odnedavno radi kao vozač kamiona u Americi, točnije u Chicagu, i čini se da se na novom poslu odlično snašao.

Splitski glazbenik i brat pokojnog Dine Dvornika, 57-godišnji Dean Dvornik odlučio se na veliku životnu promjenu i potez te odlučio krenuti put Amerike zbog novog posla.

Pogledaj i ovo Boris Dvornik - 3 Naš Meštar Prije 15 godina napustio nas je legendarni Boris Dvornik: Bio je omiljeni glumac, a i ljubavna priča s njegovom Dijanom bila je posebna

Dean posljednjih mjesec dana živi u Chicagu te radi kao vozač kamiona. Slobodna Dalmacija piše kako se na taj potez odlučio zbog smanjenih prihoda, čemu je uzrok pandemija koronavirusa, pa nije dugo razmišljao o ponudi prijatelja Begzudina Livadića.

"Begzo je rekao kad smo kratko popričali: 'Idi, potpiši ugovor i sutra voziš!' Tako je i bilo. Mislim da su se kladili da ću dati otkaz čim dođem, ali to se nije dogodilo. Imam ja iskustva s dugim vožnjama, dobro to znaju svi glazbenici koji su išli na svirke sa mnom. Uostalom, nekad sam radio kao taksist, tako da sam znao u što se upuštam. Vlasnik tvrtke mi je rekao da je iz Zagreba za Ameriku krenuo 1997. godine sa samo 50 dolara u džepu, stigao je tamo s njih 20. Danas u svom vlasništvu ima 60 kamiona i 30 kombija, a za njega radi 130 vozača i još njih 20 u administraciji. Ima i vozača koji za njega voze svoja vozila", ispričao je Dean za Slobodnu Dalmaciju.

Deanu ovo nije prvi put tom američkom gradu. Upravo tamo je živio sedam godina kao tinejdžer, a tu žive i njegova kćer Arijana i sin Boris. Unatoč novom poslu nije zanemario svoju glazbenu karijeru, pa tako 15. studenog izlazi njegov digitalni album "Let's move on".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava i Prince Kristina Penava Kristina Penava +0 Kristina Penava Celebrity Kristini Mandarini izlazak s Farme nije teško pao: Objavila fotku u topiću koji je istaknuo svu raskoš njezina dekoltea

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene