Pozvali na bojkot

'Njih ne treba kažnjavati zbog toga tko su im roditelji!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kristen Bell i Dax Shepard krenuli su u borbu protiv časopisa koji plaćaju za paparazzi-fotografije djece slavnih roditelja.

Dax Shepard, koji je u ožujku 2013. godine po prvi puta postao otac, pozvao je obožavatelje putem Twittera da ga podrže u bojkotu časopisa koji plaćaju za fotografije njegove kćeri protiv njegove volje.

Pogledaj i ovo showbuzz Baby Boom Stiže još jedan dodatak obitelji: čestitke slavnom paru!

Ne smeta joj višak kilograma: 'Ne želim biti jadna!'

'Molim vas bojkotirajte časopise koji žele fotografije 'slavne djece'. Njih ne treba kažnjavati zbog toga tko su im roditelji. Djecu se ne bi trebalo uhoditi', napisao je Shepard na svom Twitter profilu.

Shepard i supruga Kristen Bell imaju kćerkicu Lincoln, a naljutilo ih je kad su paparazzi fotografije njihove kćeri osvanule u medijima. 'Pogledaj, slavno dijete u parku' - uči nas voajerizmu. Razmislite o tome kako uhođenje paparazza utječe na dijete', napisala je Kristen na svom Twitter profilu i tako iskazala potporu svome suprugu.

Uhođenje slavne djece od strane paparazza dugogodišnji je problem, a odnos između slavnih roditelja i paparazza dodatno se zakomplicirao nakon što je 2013. godine donešen kalifornijski zakon koji propisuje strože kazne za fotografiranje i snimanje djeteta bez pristanka roditelja te na uznemirujući način', prenosi Huffington Post.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene