Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sexon, napustio je studio nakon svađe s vlasnikom radija.

Galerija


Sejo Sexon, pravog imena Davor Sučić, frontmen Zabranjenog pušenja, ustao je usred jednog intervjua na banjalučkom RTRS-u te napustio studio. Naime, Sejo je ušao u verbalni sukob sa Sinišom Tomićem, vlasnikom jedne radijske postaje, a tema je bila kako funkcioniraju playliste odnosno namještaju li se.

Vezani članci Slika nije dostupna Sejo Sexon - razmažena zvijezda nerazumnih prohtjeva Slika nije dostupna Otkriveno: Evo što Halid Bešlić radi u 'Stelli'!

''Mislim da je ta priča o namještanju, po meni, malo znanstvena fantastika, zato što sve i jedna ozbiljna stanica ima ozbiljan program, uglavnom je to jazzer ili nešto slično. Gospodin sad može sa mnom u studio Hard Rock radija i da pogleda sve što je Hard Rock pustio u posljednjih 15 godina, a ne u posljednjih 7 dana", kazao je vlasnik radija voditeljici i Sexonu te dodao da svi većinom koriste slične programe.

"Vi stvarno živite u science fictionu. Imate priliku raspraviti s gospodinom sve... Jer ovo je sramota stvarno što pričate. Gospodin nije izgovorio nijednu istinitu rečenicu. To u životu nisam vidio, a 30 godina se motam po vašim mjestima. Sram vas bilo", kazao je Sejo.

"Ti si pijan ili nadrogiran, nemoj na mene vikati, čovječe, daj malo šuti...", kazao je vlasnik radija s kojim se glazbenik sukobio.

Ona ima 48, on 25: Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu uhvaćena u flertu s pjevačem koji voli starije dame

Odlazak ljubavi života: Voljeli su se desetljećima, ali onda je bolest rekla svoje i uzela joj supruga