Cristel Carrisi uživa u teško zamislivom luksuzu, a idiličnim fotografijama hvali se na Instagramu.


Jedan od najimućnijih Hrvata Davor Lukšić svoju predivnu suprugu Cristel Carrisi drži kao kap vode na dlanu. To dokazuju i fotografije s Filipina koje su osvanule na društvenim mrežama predivne Cristel.

Vezani članci Slika nije dostupna UŽIVA U BRAKU Najbogatiji Hrvat svoju predivnu suprugu naziva boginjom Slika nije dostupna OŽENIO SE NAJBOGATIJI HRVAT Prelijepa Cristel blistala u bijeloj vjenčanici

Pet mjeseci nakon luksuznog vjenčanja svoju dragu, koju pred svima naziva boginjom, Lukšić je odveo na filipinski otok Palawan. Jedan od najljepših otoka na svijetu poslužio je kao savršena destinacija za odmor iz snova velikim ljubiteljima mora.

 

Hat game strong #palawan

A photo posted by CrisBerry Cristel Carrisi (@crisberry_) on

Par je u rujnu nakon četiri godine veze uplovio u bračnu luku u talijanskom gradiću Lecceu, a raskošnoj ceremoniji prisustvovalo je 500-ak uzvanika. Umjesto poklona goste su zamolili da doniraju novac organizaciji za očuvanje i zaštitu mora. Lukšić je inače član imućne hotelijerske obitelji, a zgodna Cristel manekenka i dizajnerica koju svi znaju upravno zbog njezinih roditelja, talijanskih pjevača Ala Bana Carrisija i Romine Power.