Davor Lukšić i Cristel Carissi Lukšić dobili su kći Cassiju.

Galerija


Najbogatiji Hrvat Davor Lukšić i njegova lijepa supruga, Talijanka Cristel Carissi Lukšić postali su sretni roditelji malene djevojčice.

Vezani članci Klinac Tata smislio odličan način ispitivanja malog zločinca, pali li ova metoda i na vašim klincima? Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Slavni glumac uživio se u igranje s jednogodišnjom kćeri, mama sve promatrala sa strogim izrazom lica

Talijanski mediji prenose kako je Cristel u jednoj zagrebačkoj bolnici rodila kći kojoj su roditelji odlučili nadjenuti ime Cassia.

Vijest o trudnoći Davor i Cristel držali su duže vrijeme u tajnosti, a prva informacija procurila je u javnost u ožujku ove godine. Cristel je tom prilikom u televizijskoj emisiji "Domenica In", otkrila kako je u petom mjesecu trudnoće i kako će postati majka djevojčice. Prije godinu dana par je dobio sina Kaya čiju su trudnoću također tajili od javnosti.

Prije samo nekoliko tjedana zajedno su uživali u finalu Croatia Open Umag turnira. Obzirom na to da se hrvatski milijarder u javnosti rijetko pojavljuje, njegovo pojavljivanje na umaškim tribinama izazvalo je veliko zanimanje javnosti. Osim sa suprugom, Davor se tamo družio i s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem, Predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarević ali i kontroverznim talijanskim DJ-em i plejbojem Gianlucom Vacchijem.

Davor i Cristel upoznali su se prije 6 godina, a vjenčali su se 2016. godine u Italiji, gdje je održana raskošna ceremonija koju su talijanski mediji prozvali najglamuroznijim vjenčanjem te godine.

Davor je nasljednik Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu, koje se 2016. godine procjenjivalo na 12,5 milijardi dolara, a on i njegova obitelj u vlasništvu imaju hotele, kampove, apartmane te brojne druge nekretnine.

Zvijezda je spašena: Miljenik žena bez razmišljanja priskočio u pomoć slavnoj dami u nevolji