Davor Gobac je u novoj epizodi "Fakapa" podijelio neke od svojih najneugodnijih životnih trenutaka, a nove epizode Fakapa pratite svakog četvrtka na portalu Showbuzz.hr u 18 sati!

Galerija


Naš poznati glazbenik i frontmen grupe Psihomodo pop Davor Gobac novi je gost zabavnog serijala "Fakap" u kojem je voditeljicama Miji Kovačić i Idi Prester otkrio neke svoje životne trenutke koje bi možda najradije zaboravio, a pridružio im se i Davorov sin Vili Gobac.

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Kakve veze ima Dalibor Petko sa striptizom i zašto su umalo stradale štikle Ide Prester, saznajte u novoj epizodi "Fakapa"! Davor Bruketa i Nikola Žinić Poznati domaći dvojac pokazao koliko (ne) znaju jedan o drugom nakon 25 zajedničkih godina, a jedan je pred kamerama zaboravio i bivšu curu!

Davor im je tom zgodom otkrio kako je slomio ruku na nastupu i kako to uopće isprva nije primijetio, što je na kraju završilo tromjesečnim nošenjem gipsa.

Ispričao je i dogodovštinu iz Varaždina iliti kako je točno završio gol na vrhu razglasa tijekom koncerta, te na kraju morao platiti kaznu zbog sablažnjivanja javnosti.

Mia, Ida i Vili smislili su Davoru izazov koji je hrabro prihvatio, a kako se snašao pogledajte u videu!