"Rođen za ples"

Davor zanjihao kukovima na vruće latino ritmove i vratio se u neke prošle dane

Davor Bilman (Foto: Instagram Screenshot) Davor Bilman (Foto: Instagram Screenshot) Instagram Screenshot 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman (Foto: Instagram Screenshot) Davor Bilman (Foto: Instagram Screenshot) Davor Bilman (Foto: Instagram Screenshot) Davor Bilman (Foto: Dnevnik.hr) Davor Bilman i Martina Tomčić (Foto: Dnevnik.hr) Davor Bilman za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Davor Bilman, Martina Tomčič (Foto: Instagram) Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popovic Volaric (Foto: Instagram) Davor Bilman kuša šećer (Foto: Dnevnik.hr) +1 Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Davor Bilman objavio je video na profilu na Instagramu u kojem je pokazao svoje plesno umijeće.

Dugogodišnjeg plesača i višestrukog prvaka Hrvatske u deset plesova Davora Bilmana trenutno gledamo kao jednog od članova žirija hit showa "Supertalent" u kojem budnim okom prati nastupe svih kandidata, a naročito onih čiji je talent upravo ples.

Pogledaj i ovo Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Ooo, da! Zlatni gumb za skockane frajere u Supertalentu: Igor, Frano, Fabijan i Davor izgledaju kao milijun dolara!

A kako to izgleda kada sam zapleše, 43-godišnji Davor je odlučio podijeliti sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu gdje je objavio video u kojem pleše s vještom plesnom partnericom.

"Ples je moja velika ljubav, a kako to izgleda kada se već spremiš za odlazak s partyja, a dj pusti omiljenu pjesmu iz starih dana", napisao je Davor uz objavljeni video koji se svima svidio. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skener osobnosti by D. Bilman (@davorbilman) on

"Bravo, ti si rođen za ples", "Jako lijepo", "Ovo je Božji dar, bravo Davore", "Super plešeš, trebao bi se prijavit na Supertalent", poručili su mu pratitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene