Prepoznajete li ga?

Kakva promjena: Bilman objavio fotografiju staru 28 godina, fanovi ga nisu uspjeli prepoznati

Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Davor Bilman (Foto: Informer) Davor Bilman, Martina Tomčič (Foto: Instagram) Davor Bilman (FOTO: Dnevnik.hr) Razgovor s Davorom Bilmanom (Foto: Dnevnik.hr) Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Davor Bilman (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Davor Bilman objavio je fotografiju iz srednjoškolskih dana, na kojoj ga nije tako lako prepoznati.

Član žirija showa "Supertalent" Davor Bilman na svom se profilu na Instagramu odlučio vratiti u neke davne dane, točnije one srednjoškolske i pokazati svojim pratiteljima kako je izgledao prije točno 28 godina.

"Prije 28 godina. Onaj trenutak kad vidite sliku iz srednje škole i odmah vam se razvuče osmijeh na lice. Možete li me pronaći na slici", napisao je Davor uz fotografiju na koju pozira s prijateljima iz škole.

Pogledaj i ovo Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Ooo, da! Zlatni gumb za skockane frajere u Supertalentu: Igor, Frano, Fabijan i Davor izgledaju kao milijun dolara!

No njegovi su pratitelji očito imali problema s prepoznavanjem i nije im bilo lako pa su ponudili različite odgovore.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skener osobnosti by D. Bilman (@davorbilman) on

"Sa strane u crvenoj košulji", "Ovaj s košuljom što ima crne pruge", "To je taj pogled u ljubičastoj majici", "Kako si se samo sakrio iza svih ali kosa te je odala", "Nakon dugog gledanja, sa strane u ljubičastoj košulji", "Uz zid, pozer", "Ovaj dečkić u bijeloj košulji na okomite prugice", pitali su se pratitelji.

No kako bi im skratio muke i razmišljanja, Davor im je točan odgovor ponudio u priči na Instagramu i otkrio gdje se nalazi na fotografiji.

Jeste li i vi imali problema s pogađanjem ili ste ga uspjeli prepoznati od prve?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) Whitney Houston (Foto: Getty Images) +6 Whitney Houston Bobby Brown (Foto: Getty) Celebrity Detalji mračne tajne koju je sa sobom ponijela u grob ne ostavljaju nikog ravnodušnim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene