Davor Bilman objavio je fotografiju iz srednjoškolskih dana, na kojoj ga nije tako lako prepoznati.

Galerija


Član žirija showa "Supertalent" Davor Bilman na svom se profilu na Instagramu odlučio vratiti u neke davne dane, točnije one srednjoškolske i pokazati svojim pratiteljima kako je izgledao prije točno 28 godina.

"Prije 28 godina. Onaj trenutak kad vidite sliku iz srednje škole i odmah vam se razvuče osmijeh na lice. Možete li me pronaći na slici", napisao je Davor uz fotografiju na koju pozira s prijateljima iz škole.

Vezani članci Davor Bilman Mia je saznala što bi članovi žirija učinili s 200 tisuća kuna, Bilmanov odgovor dobro će vas nasmijati! Maja Šuput, Davor Bilman, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić Žiri Supertalenta pokazao drugu stranu, onu djetinjastu: Pogledajte kako se ludo zabavljaju!

No njegovi su pratitelji očito imali problema s prepoznavanjem i nije im bilo lako pa su ponudili različite odgovore.

"Sa strane u crvenoj košulji", "Ovaj s košuljom što ima crne pruge", "To je taj pogled u ljubičastoj majici", "Kako si se samo sakrio iza svih ali kosa te je odala", "Nakon dugog gledanja, sa strane u ljubičastoj košulji", "Uz zid, pozer", "Ovaj dečkić u bijeloj košulji na okomite prugice", pitali su se pratitelji.

No kako bi im skratio muke i razmišljanja, Davor im je točan odgovor ponudio u priči na Instagramu i otkrio gdje se nalazi na fotografiji.

Jeste li i vi imali problema s pogađanjem ili ste ga uspjeli prepoznati od prve?

Detalji mračne tajne koju je sa sobom ponijela u grob ne ostavljaju nikog ravnodušnim