Jedan od najmoćnijih parova

Prognozirali su im kratak vijek, no prebrodili su i preljubnički skandal, a nakon 23 godine braka izgledaju sretnije nego ikad!

David i Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham - 2 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham - 3 David i Victoria Beckham - 1 David i Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham - 4 David i Victoria Beckham - 5 David i Victoria Beckham - 6 +0 David Beckham Galerija

David i Victoria Beckham u braku su već 23 godine, a godišnjicu su proslavili večerom u Parizu, nakon čega su otputovali u Veneciju.

Jedan od najmoćnijih slavnih parova, bivši nogometaš David Beckham i dizajnerica Victoria Beckham, slave 23. godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Važan dan obilježili su romantičnim objavama na Instagramu u kojima su jedno drugom izrazili ljubav, a Victoria se pritom osvrnula i na glasine koje kruže o njima od početka njihove veze.

"Kažu da on nije smiješan, kažu da se ja nikad ne smijem, rekli su da nećemo potrajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, volim te puno", napisala je Victoria uz njihovu zajedničku fotku, dok je David podijelio isječak iz emisije Ali G Show u kojoj su zajedno gostovali prije puno godina.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Godišnjicu su proslavili i romantičnom večerom u Parizu, nakon čega su otputovali na odmor u Veneciju, gdje su ih paparazzi snimili tijekom vožnje gondolom.

Na fotografijama par izgleda zaljubljenije i sretnije no ikad, no u braku im nisu uvijek cvjetale ruže.

U travnju 2004. nogometaševa bivša asistentica Rebecca Loos za tabloid News of the World otkrila je da je imala aferu s njim. Samo tjedan kasnije javila se i australska manekenka Sarah Marbeck koja je tvrdila da je dva puta spavala s Davidom. On je sve to odbacio, a Victoria ga je tada navodno umalo napustila.

Danas je sve to iza njih i već dugo nije bilo nikakvih glasina o problemima u njihovu braku, a par se posebno ponosi svojom djecom, sinovima Cruzom, Brooklynom i Romeom te kćerkicom Harper Seven.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Lalić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 +8 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u bikiniju s tangicama zasjela na bijesni motocikl i obranila titulu najseksi Hrvatice!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +22 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput uskladila se sa suprugom i sinom za novu zajedničku fotku, a zna se tko je privukao najviše pažnje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene