za njih sitnica

Samo se jednom slavi 21. rođendan: Slavni par će iskeširati pravo malo bogatstvo za sinovu zabavu

Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

David i Victoria Beckham će prirediti najstarijem sinu Brooklynu rođendansku proslavu na njihovom imanju u Engleskoj, a pozvali su mnoge svjetski poznate zvijezde.

David i Victoria Beckham planiraju prirediti najstarijem sinu Brooklynu za 21. rođendan zabavu za pamćenje. 

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Naime, umirovljeni nogometaš i modna dizajnerica će potrošiti, kako piše britanski The Sun, oko 100.000 funti na proslavu. Beckhamovi su sve organizirali za 7. ožujak, tri dana nakon pravog rođendana njihovog sina, fotografa u usponu koji trenutno živi u Americi i gradi karijeru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you mum and dad so much ❤️❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Zabava će se odvijati u engleskom Cotswold na obiteljskom imanju slavnog para. "Puno promišljanja i truda je uloženo u Brooklynov veliki dan i on je jako uzbuđen", ispričao je prijatelj Beckhamovih za The Sun. Na proslavu će doći puno svjetski poznatih zvijezda među kojima su manekenka Cara Delevingne, pjevač Elton John i redatelj Guy Ritchie, koji je bio u braku s glazbenicom Madonnom. 

Naravno, na zabavi će biti i Brooklynova djevojka Nicola Peltz (25) s kojom je nedavno uživao u Parizu na Tjednu mode i ljubakao se po hotelskim hodnicima. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Polanski (Foto: AFP) Eden Roc Hotel, Roman Polanski (Foto: Profimedia) +0 Roman Polanski i Sharon Tate snimljeni nakon vjenčanja 1968 (Foto: AFP) Celebrity Glumica napustila svečanost nakon što je nagradu dobio jedan od navodno najvećih seks predatora

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene