Nakon što je sa suprugom Hayley Roberts nekoliko dana uživao na Mykonosu, David Hasselhoff stigao je u Hrvatsku.

Galerija


Gdje bi drugdje bio slavni Mitch Buchannon nego u vodi.

Vezani članci Mačke (Foto: boredpanda.com) Smislio jednostavan način dobivanja slike mačaka od potpunih stranaca, svi mogu slijediti njegov primjer Sestre Stallone (Foto: Instagram) Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu!

Referiramo se na glavnog lika iz hit-serije 90-ih "Spasilačka služba", kojeg je odlično utjelovio glumac David Hasselhoff, koji se trenutačno nalazi u Lijepoj Našoj.

Nakon što je s mlađahnom suprugom Hayley Roberts nekoliko dana uživao na grčkom otoku Mykonosu, David je stigao u Hrvatsku, odakle je objavio fotografiju na Twitteru i Instagramu.

"Otišao sam plivati u Hrvatsku! Ovo je predivno", napisao je slavni Mitch, koji pozira u plićaku na još uvijek nepoznatoj lokaciji.

Glumac i supruga trenutno putuju Europom s ekipom Gumball Rallyja, a sljedeća im je destinacija Azurna obala, točnije Monako.

Ipak, pronašlo se vremena i za Hrvatsku, koja je već godinama omiljena među svjetskim celebovima, a svaka ovakva fotografija izvrsna je promocija, posebno prije početka još jedne turističke sezone. 

Usred glasina o aferi s modelom, princ Harry pao u zagrljaj zgodne pjevačice, ona se pohvalila na Instagramu