David Guetta i Jessica Ledon u sretnoj su vezi od 2015. godine.

Galerija


Par je u sretnoj vezi od 2015. godine.

Vezani članci David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Vruće, vruće, vruće! Djevojka svjetski slavnog DJ-a pokazala obline u badiću koji joj stoji savršeno David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Slavni DJ pokazao 27 godina mlađu djevojku, a na plaži im se pridružio i talijanski milijunaš

Jedan od najpopularnijih DJ-eva svijeta David Guetta od tada se ne odvaja od svoje mlađahne i zanosne djevojke, kubanske manekenke Jessice Ledon.

Paru ne smeta ni razlika od čak 27 godina, a svaki slobodni trenutak duo obožava provoditi zajedno, i to uglavnom na plaži, gdje nerijetko pokazuju koliko se vole.

Posljednjih dana par boravi u Miamiju sa svojim ljubimcem, koji ih nije omeo u izmjenjivanju nježnosti na ležaljkama, ali i u šetnji plažom.

Podsjetimo, par se u javnosti prvi put pojavio 2015. godine na svečanoj večeri održanoj u čast kubanskog predsjednika Raula Castra u Elizejskoj palači.

Samo godinu dana ranije DJ se razveo od supruge Cathy nakon 22 godine braka. Također, bivši par ima sina Tima Elvisa Erica i kćer Angie.

No čini se kako 51-godišnji glazbenik nije dugo gubio vrijeme da pronađe ljubavnu utjehu, a par svoju zaljubljenost ne skriva ni na društvenim mrežama.

A hoće li Francuz lijepu Kubanku odvesti pred oltar, tek nam ostaje vidjeti.  

Ovako je izgledao nekad, ali slavni Harry Potter danas je muškarac s dugom bradom i kosom