David Guetta svojim se obožavateljima na Instagramu odlučio pohvaliti isklesanim torzom.

Galerija


51-godišnji DJ malo se zaigrao u fotošopu.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo oborio rekord i ispisao povijest, nikome prije njega to nije uspjelo Kelly Gale (Foto: Instagram) Zanosna dama u crvenom bikiniju prvo je bila Playboyeva zečica, a onda je postala slavna anđelica

Francuski DJ David Guetta svojim se obožavateljima na Instagramu odlučio pohvaliti isklesanim torzom, no umjesto samo oduševljenja, izazvao je i podsmijehe onih koji su primijetili nešto jako interesantno na fotografiji.

Naime, dok ju je uređivao, odnosno stanjivao svoj struk, Francuz se malo previše zaigrao pa je savio policu iza sebe. Ipak, bilo je i onih koji to nisu primijetili pa su mu na račun izgleda udijelili same komplimente. "Stroj si", poručio mu je jedan obožavatelj.

Iako se malo uljepšao, činjenica jest kako se DJ može pohvaliti isklesanim tijelom koje mora održavati kako zbog napornog posla, tako i zbog 24-godišnje djevojke Jessice Ledon koju ljubi već 3 godine.

Mlada manekenka poznata je po isklesanim trbušnjacima te čvrstom tijelu, pa se čini kako Guetta nastoji zadržati korak s njom.

Iako se šuškalo kako je upravo ona kriv za njegov razvod od Catherine Lobe s kojom je u braku proveo 22 godine, par o tome nikada nije javno pričao, a svakom fotografijom na društvenim mrežama pokazuju koliko su ludo zaljubljeni.

Pa živjela ljubav i fotošop!

Marko Grubnić objavio prvu fotografiju bez filtera, no priznao: "Prvi i posljednji put sam to napravio"