Tužna vijest o odlasku glazbene legende rastužila je svijet. Od Bowieja su se danas oprostili svi. Prisjetili su se neki i njegovog koncerta na Maksimiru 1990. godine.


Preminuo je David Bowie. Vijest je to koja je danas potresla brojne njegove obožavatelje, ljubitelje glazbe, filma, i Bowiejeve neiscrpne karizme. U 70. godini života, otišao je jedan od najvećih. Nakon 18 mjeseci bitke s rakom, Bowie je otišao, ostavivši svoj posljednji album svega dva dana prije smrti.

DAVID BOWIE Dvije žene obilježile su njegov život

Vezani članci Slika nije dostupna Detalji koje možda niste znali o Davidu Bowiju Slika nije dostupna Odlazak glazbene legende – klasici ostaju iza njega

Onaj na kojem se, kažu mnogi, opraštao od života. Prisjetili su ga se, za Dnevnik Nove TV, Dalibor Pavičić, Mirela Priselec Remi, ali i mnogi drugi. 'Bowie je velika inspiracija i čudno je o njemu pričati u prošlom vremenu', rekla je Remi.

Bowie potresnim scenama najavio svoju smrt?

Detalji koje možda niste znali o Davidu Bowiju

Grupa Boa prisjetila se Bowiejevog legendarnog koncerta na Maksimiru 1990. godine, kada su mu svirali kao predgrupa.

Tužna vijest preplavila medije - 'Bowie više nije s nama'

Odlazak glazbene legende – klasici ostaju iza njega

'Tužna vijest. Ali nažalost, istinita. Svirali smo ispred g. David Bowiea na maksimirskom stadionu, u sklopu njegove Sound & Vision turneje 1990. godine. Nezaboravno glazbeno i životno iskustvo, a pogotovo su nas razveselile pohvalne kritike koje smo dobili s njegove strane na našem nastupu. Počivao u miru', poručili su iz Boe. Više pogledajte u prilogu Dnevnika Nove TV.