Uoči Bowiejevog 70. rođendana objavljen je spot za pjesmu "No plan".


Prošla je točno godina dana od kad nas je iznenada napustio David Bowie. Nije uspio pobijediti rak, a o njegovoj bolesti su znali samo najbliži suradnici i obitelj.

Vezani članci Slika nije dostupna Kći Davida Bowiea navršila 16 godina: 'Zgodna na majku, ali i na svog oca' Slika nije dostupna Želite njegov pramen kose? Treba vam više od 25 tisuća kuna

Tužna vijest je odjeknula dva dana nakon njegovog 69. rođendana i objave posljednjeg studijskog albuma "Blackstar". Album je u vrhu godišnjih lista najboljih albuma objavljenih u 2016., a Hrvatskoj je uz to i najprodavanije inozemno izdanje.

Posljednjim se albumom legendarni glazbenik oprostio od svih koji su ga voljeli i cijenili te je zaokružio svoj bogati opus. Prije smrti je završio i glazbu za mjuzikl "Lazarus". Glazba i tri još neobjavljene Bowiejeve pjesme objavljene su na soundtracku "Lazarus (Original Cast Recording)". Za "No Plan", jednu od tri neobjavljene pjesme snimljen je i spot koji je objavljen prošle subote, uoči Bowiejevog 70. rođendana kojeg nažalost nije doživio. Režirao ga je Tom Hingston.