David Beckham snimljen je kako prati nogometnu utakmicu u društvu nepoznate plavokose žene.

Galerija


Britanski nogometaš u mirovini, 44-godišnji David Beckham može se pohvaliti nogometnom karijerom dugom 20 godina tijekom koje je osvojio čak 19 važnih trofeja s klubovima u kojima je igrao, sve dok se nije odlučio povući u mirovinu 2013. godine.

Vezani članci David i Harper Seven Beckham Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav David Beckham - 1 Prizor Beckhamovog rastezanja raspametio žene: U fokusu njegova stražnjica i tetovaže kojih ima čak 63

Međutim David je ostao u nogometnim krugovima, ima vlastiti klub u SAD-u, a kad je u Londonu, ne propušta susrete tamošnjih momčadi. Tako je snimljen na susretu Tottenham Hotspura i Crystal Palacea koji je pratio u društvu nepoznate plavokose žene i pritom se, sudeći prema fotografijama, jako dobro zabavljao.

David pritom nije skidao šarmantni osmijeh s lica kojem nije mogla odoljeti ni tajanstvena plavuša.

Fotografije pogledajte ovdje.

Njegova supruga nije mu pravila društvo na tribinama, već se bavila posljednjim pripremama i detaljima za predstavljanje svoje kolekcije proizvoda za uljepšavanje.

David i Victoria ove  su godine proslavili 20. godišnjicu braku, koji su zapravo obilježili mnogi skandali, prevare i krize. Vjenčali su se 4. srpnja 1999. godine, no slavnog nogometaša uplovljavanje u bračnu luku nije spriječilo da i dalje serijski osvaja djevojke.

Najpoznatija Davidova afera, koja ga je gotovo koštala braka s Victorijom, dogodila se 2004. u madridskom noćnom klubu s Rebeccom Loos, koja mu je kasnije postala i asistentica.

Paparazzi su ulovili ljubavnike kako se druže na vrlo prisan način, no konkretnih dokaza nije bilo, a David je sve poricao. Ipak, jedne je večeri prevršio svaku mjeru i pred očima javnosti s Rebeccom otišao u taksi i odvezao se u noć. Victorija je poludjela, napisala pjesmu o prevari, a David je na kraju ipak shvatio da mu je supruga važnija pa je napustio Rebeccu.

Uskoro se pokazalo da Rebecca nije bila prva žena s kojom je David prevario Victoriju. Naime, manekenka Sarah Marbeck javno je priznala da je s Davidom imala aferu koja je potrajala dvije godine. 

2002. godine David se spetljao s kćeri danskog vikara Celine Laurie, koja je kasnije tvrdila da su zajedno proveli samo jednu noć. Godinu dana kasnije zavela ga je španjolska manekenka Ester Canadas, a 2009. Mađarica Mariann Fogarasy.

Od okorjelog narkomana postao je neodoljivi ljepotan kojeg žele milijuni žena, ali on voli samo jednu