Slavni glumac David Arquette rijetko se pojavljuje u javnosti, a kad ga vidimo – iznenadi fizičkom transformacijom.

Galerija


Nekoć poznato lice s filmskih i TV ekrana Davida Arquettea mnogi pamte po ulogama u franšizi "Vrisak", ali i i po slatkim romantičnim komedijama s kraja 90-ih, no danas ovaj američki glumac izgleda malo drukčije no što ga njegova vjerna publika pamti. 

Vezani članci Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Supruga slavnog glumca od njega je mlađa godinu dana, no svi misle da je znatno starija Bill Murray (Foto: Profimedia) Na filmu je neodoljiv, no slavnog glumca mnogi optužuju za nasilje: "Da, imam reputaciju da je sa mnom teško raditi..."

Nakon 90-ih Arquette se okrenuo produciranju filmova, a filmske role sve su mu rjeđe pristizale pa se pomalo izgubio iz očiju javnosti. Ipak, njegove uloge u hitovima"Buffy, ubojica vampira" i "Nikad se nisam poljubila" i dalje mu jamče slavu, no čini se da Davidu više baš i nije stalo do crvenih tepiha. 

Naime, glumac se sve rjeđe pojavljuje u javnosti, a kada se i pojavi – šokira svojim izgledom. Nedavno je viđen kako se šeće užarenim kalifornijskim ulicama u potrazi za obližnjim Starbucksom, a na sebi je imao raskopčane hlače i bijelu potkošulju. Razbarušene kose i s nekoliko kilograma više no što ga pamtimo, u takvom je izdanju glumac bio jedva prepoznatljiv. 

Svoj je opušteni stajling upotpunio i neurednom trodnevnom bradom, a cijelo se vrijeme svoje šetnje borio sa pridržavanjem hlača da mu ne spadnu. 

Osim što je bio posvećen glumačkoj i producentskoj karijeri, David se posvetio i profesionalnom hrvanju – no isprva je spektakularno podbacio. 

Pojavio se na Svjetskom prvenstvu u hrvanju, no nije uspio proći dalje od prvog kruga borbi, ali unatoč tom neuspjehu nije odustao. U posljednje vrijeme ipak postiže bolje rezultate u kategorijama "teškaša". 

Selfi za pamćenje: Seksi 49-godišnja manekenka potpuno se razgolitila pa bacila fanove u trans