Dasha Zhukova i Stavros Niarchos iznenadili prijatelje - priredili su vjenčanje dan ranije nego što su oni očekivali.

Galerija


Dasha Zhukova, bivša supruga Romana Abramoviča, udala se za milijardera Stavrosa Niarchosa.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrivena najbolje čuvana tajna ruskog bogataša Slika nije dostupna Za svoju Dashu izdvojio milijune: Beba rođena u bolnici s pet zvjezdica

Ova Ruskinja i grčki nasljednik brodograđevnog carstva priredili su luksuzno vjenčanje u St. Moritzu vrijedno 6,5 milijuna dolara, a među gostima je bila čak i princeza Beatrice.

Svadbena proslava održana je dan ranije nego što se očekivalo, a sva priprema ovog raskošnog vjenčanja odrađena je u tajnosti.

Među gostima je navodno bila i modna dizajnerica Stella McCartney, a vizažistica slavnih, Gucci Westman, podijelila je na društvenim mrežama fotografiju s glumicom Kate Hudson.

Dasha i Stavros zaruke su proslavili prošle godine u srpnju, a tada su s njima također slavila i brojna poznata imena.

Zhukova se od Abramoviča rastala u kolovozu 2017. godine, a u braku su bili 10 godina. Dasha je Abramoviču bila treća supruga, a u braku su dobili i dvoje djece.

Dasha je s grčkim nasljednikom viđena već nekoliko mjeseci od rastave s Abramovičem, ali su se u početku veze ipak trudili što više skrivati od medija. Prije nego što su započeli vezu, Dasha i Stavros godinama su bili prijatelji.

Stavros je tijekom mladosti bio s Paris Hilton, Mary Kate Olsen i Lindsay Lohan.

Brak s prvom ženom propao mu je zbog nevjere, a navodno je ljubio i jednu od najljepših glumica današnjice