Glumica se zaljubila, i to u jako cijenjenog redatelja.


Nova holivudska ljubav glavna je tema svjetskih naslovnica. Prema pisanju The Suna zaljubili su se, naime, glumica Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky. Ljubav se dogodila na setu novog filmskog projekta na kojem su zajedno radili tijekom ljeta.

Vezani članci Jennifer Lawrence Provalila u kuću poznate glumice, zaštitari je uspjeli uhvatiti, ima i objašnjenje za svoj potez Jennifer Lawrence i Darren Aronofsky (FOTO: Profimedia) Pukla ljubav: Holivudska slatkica planirala zaruke pa ostala sama

Dobitnica Oscara mlađa je od slavnog redatelja 21 godinu, a ovih dana zajedno su snimljeni na ručku. Aronofsky je, inače, jako važno redateljsko ime, a iza sebe ima filmove kao što su "Crni labud" i "Hrvač". Izvor tvrdi da su Jennifer i Darren pokušali svoju vezu sakriti od medija. "Pokušali su svoju vezu sačuvati od javnosti što duže, ali kemiju između njih dvoje teško je sakriti", priča izvor.

Tijekom snimanja Jennifer se suočila sa zahtjevnom ulogom, a Darren joj je tijekom procesa bio velika podrška. Prije njega, Jennifer je kratko bila u vezi s Chrisom Martinom te glumcem Nicholasom Houltom, dok je Aronofsky bio zaručen s Rachel Weisz, s kojom je dobio i sina Henryja.