U svom stilu

Legendarni Rundek obradio svoju popularnu pjesmu i na svoj način upozorio na trenutačnu situaciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj refren traje 20 sekundi, ako ga pjevušite u glavi ili na glas, to je taman vrijeme potrebno da dobro operete ruke, napisao je Darko Rundek na svom Facebooku.

Glazbenik Darko Rundek na svom je Facebooku objavio obradu vlastite pjesme kako bi fanove upozorio da zbog trenutačne situacije i pandemije koronavirusa trebaju prati ruke i održavati higijenu.

Pogledaj i ovo Darko Rundek selfie iz sobe Darko Rundek: "Kakve god promjene bile, čovjek neće prestati svirati i pjevati"

"To što perem, to su ruke. Ovaj refren traje 20 sekundi, ako ga pjevušite u glavi ili na glas, to je taman vrijeme potrebno da ih dobro operete", napisao je Rundek uz video koji je objavio na Facebooku.

Darko Rundek pjesmu "Ruke" objavio je 2002. godine u sklopu istoimenog albuma, a radi se o jednom od njegovih popularnijih singlova koji su obradili i njegove brojne kolege, uključujući i bend Ljetno kino.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) +2 Courtney Love (Foto: AFP) Zanimljivosti Ona ga je upoznala s heroinom, nekoliko se puta htio ubiti, a svjetska slava ga je uništila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene