Velikoj ljubavi Darka i Daše Lorencin presudila je daljina. U tišini su se rastali nakon nekoliko godina braka i dvoje djece.


Zgodan je, uspješan i bogat - no ministru Lorencinu ništa nije pomoglo da sačuva brak. Gloria piše kako je svemu navodno presudila daljina.

Rastaje li se uskoro Tony Cetinski?

Vezani članci Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Turbulentnu vezu okrunili brakom koji se neslavno raspao nakon 7 mjeseci, a sada znamo i zašto Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Ovako su se ljubakali prije samo tri mjeseca, a sada su obznanili da se rastaju

Zbog stalnih putovanja i poslovnih obaveza, Lorencin je najmanje vremena provodio u Medulinu, gdje živi sa suprugom Dašom Crhom Lorencin i njihova dva sina. U malenom gradiću, gdje živi, Lorencin je omiljen zbog svoje simpatičnosti i jednostavnosti.

Pula je bila presudna da se zbliži sa svojom ženom, koja je u tom gradu magistrirala. Nažalost, Zagreb je bio fatalan za njihov brak. Kroz bračni krah prošli su diskretno, kao što su i živjeli sve ove godine njegovog političkog angažmana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook