Velikoj ljubavi Darka i Daše Lorencin presudila je daljina. U tišini su se rastali nakon nekoliko godina braka i dvoje djece.


Zgodan je, uspješan i bogat - no ministru Lorencinu ništa nije pomoglo da sačuva brak. Gloria piše kako je svemu navodno presudila daljina.

Rastaje li se uskoro Tony Cetinski?

Vezani članci Pulski akvarij - 3 Tisuće beba u pulskom Aquariumu: "Kao s malom djecom - treba puno ljubavi, pažnje i strpljenja" Monika i Sandi Imerović (Foto: Instagram) Bračni krah najpoznatijeg hrvatskog fitness para: Ljubavnu idilu zamijenili su papiri za rastavu

Zbog stalnih putovanja i poslovnih obaveza, Lorencin je najmanje vremena provodio u Medulinu, gdje živi sa suprugom Dašom Crhom Lorencin i njihova dva sina. U malenom gradiću, gdje živi, Lorencin je omiljen zbog svoje simpatičnosti i jednostavnosti.

Pula je bila presudna da se zbliži sa svojom ženom, koja je u tom gradu magistrirala. Nažalost, Zagreb je bio fatalan za njihov brak. Kroz bračni krah prošli su diskretno, kao što su i živjeli sve ove godine njegovog političkog angažmana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook