Darijo Srna i Izabel Kovačić u posljednje se vrijeme često zezaju na društvenim mrežama.

Galerija


Supruga Matea Kovačića na Instagramu je objavila fotografiju iz azerbejdžanskog Bakua.

Vezani članci Izabel Kovačić - 1 Prelijepi doček kod kuće za Izabel Kovačić i njenog sinčića Ivana: Pohvalila se raskošnim prizorom Izabel Kovačić Izabel još jednom hrabro pokazala lice bez šminke: "Da barem izgledam kao ti!"

Izabel na njoj pozira u haljini na točkice te bez trunke šminke na licu, a kao i uvijek, zanosna plavuša dobila je brojne komplimente svojih pratitelja kako je najljepša i u prirodnom izdanju.

U moru komentara ispod fotografije najviše pažnje ukrao je onaj nogometaša Darija Srne, s kojim se Izabel u posljednje vrijeme često zeza na društvenim mrežama.

"Bolan, koncentriraj se na utakmicu", poručio je Srna lijepoj Izabel te nasmijao mnoge. "Hahah bona ovo je od jučer", odgovorila mu je.

Darijo joj i nedavno slično komentirao fotografiju na kojoj je pokazala pogled iz svoje pariške sobe nakon razornog požara u katedrali Notre-Dame.

"Kada se probudite s ovakvim pogledom, ali s tragedijom na umu, shvatite da niste svjesni svih nesretnih stvari koje se događaju oko vas niti toga da bi nas takve stvari trebale zbližiti, a ne raspršiti bijes među nama", napisala je tada emotivna Izabel.

"Spavaj, bolan", napisao joj je Srna tada, a ona mu je odgovorila: "Evo njega, haha, da te nema, ovaj svijet bi bio isprazan."

Otkrivaju se novi detalji tajnovitog domaćeg vjenčanja: Mladenka podijelila prvu fotografiju