Zabavljaju se!

Izabel Kovačić još jednom pokazala lice bez šminke, no komentar Darija Srne ukrao svu pažnju

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mirela Forić Srna i Darijo Srna (Foto: Instagram) Darijo Srna (Foto: Instagram) Darijo Srna (Foto: Instagram) Darijo Srna (Foto: Instagram) +0 Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Darijo Srna i Izabel Kovačić u posljednje se vrijeme često zezaju na društvenim mrežama.

Supruga Matea Kovačića na Instagramu je objavila fotografiju iz azerbejdžanskog Bakua.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Izabel na njoj pozira u haljini na točkice te bez trunke šminke na licu, a kao i uvijek, zanosna plavuša dobila je brojne komplimente svojih pratitelja kako je najljepša i u prirodnom izdanju.

U moru komentara ispod fotografije najviše pažnje ukrao je onaj nogometaša Darija Srne, s kojim se Izabel u posljednje vrijeme često zeza na društvenim mrežama.

"Bolan, koncentriraj se na utakmicu", poručio je Srna lijepoj Izabel te nasmijao mnoge. "Hahah bona ovo je od jučer", odgovorila mu je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Darijo joj i nedavno slično komentirao fotografiju na kojoj je pokazala pogled iz svoje pariške sobe nakon razornog požara u katedrali Notre-Dame.

"Kada se probudite s ovakvim pogledom, ali s tragedijom na umu, shvatite da niste svjesni svih nesretnih stvari koje se događaju oko vas niti toga da bi nas takve stvari trebale zbližiti, a ne raspršiti bijes među nama", napisala je tada emotivna Izabel.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

"Spavaj, bolan", napisao joj je Srna tada, a ona mu je odgovorila: "Evo njega, haha, da te nema, ovaj svijet bi bio isprazan."

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marija i Branimir Jerneić (Foto: Instagram) Lana Gojak i Sandra Perković (Foto: Instagram) Ana Maras Hamander i Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Marija Borić (FOTO: Bojan Zibar) Celebrity Otkrivaju se novi detalji tajnovitog domaćeg vjenčanja: Mladenka podijelila prvu fotografiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene