Opet s vama!

Nova TV opet je pomaknula granice i napravila najveći set na otvorenom: Doznajte sve o Dizmovu, mjestu gdje stanovnici rade ''Dar Mar''!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Gdje se nalazi Dizmovo iz serije Dar mar? Gdje se nalazi Dizmovo iz serije Dar mar? Gdje se nalazi Dizmovo iz serije Dar mar? Gdje se nalazi Dizmovo iz serije Dar mar? Gdje se nalazi Dizmovo iz serije Dar mar? Gdje se nalazi Dizmovo iz serije Dar mar? Gdje se nalazi Dizmovo iz serije Dar mar? Gdje se nalazi Dizmovo iz serije Dar mar? Ekipa serije Dar mar Fabijan Pavao Medvešek +3 Draško Zidar Galerija

Dizmovo je malo mjesto čiji će vas stanovnici u seriji Nove TV "Dar Mar" od idućeg tjedna ponovno uveseljavati svojim zgodama i nezgodama. Ako niste znali, to se lijepo mjesto nalazi usred Zagreba!

Nova TV ponovno je pomaknula granice i napravila najveći set na otvorenom. Baš onako kako to rade najveće svjetske produkcije!

Pogledaj i ovo Petar Burić - 3 Sve je ispričao! Crnogorac koji je zaludio redom sve Hrvatice otkrio gdje se vidi za deset godina, ali i koji je to njegov skriveni talent!

''Dar Mar'' je serija koja vas ove zime nasmijava, oduševljava i zabavlja.  Dvadeset objekata smještenih u nekoliko uličica zapravo je u potpunosti napravljen filmski set koji se prostire na 600 četvornih metara.

Stvaranje ovog izmišljenog primorskog mjesta veliki je pothvat Nove TV koja ima desetogodišnje iskustvo u produkciji najgledanijeg dramskog sadržaja.

''Ja sam jako ponosna na ovaj velebni set koji smo napravili u naturalnoj veličini i po uzoru na sve velike svjetske produkcijske kuće'', govori Sanja Tucman, direktorica produkcije Nove TV. 

Sve se snima na jednom mjestu, i interijeri i eksterijeri.

''I to je izvrsno i praktično za snimati svaka čast scenografima, ovo su vrhunski napravili. Ja se sjećam davno prije 40 godina smo napravili u Domu sportova Splitski voćni trg i snimali Velo misto'', govori glumac Milan Štrljić. 

Od tada do ovog trenutka nitko se u Hrvatskoj nije odvažio napraviti set cijelog jednog mjesta.

''Svi ovi zidovi zgrada kuća i crkve i sve je rađeno od pločastih materijala. Konstrukcija je naravno rađena od masiva. Fasade su prave baš zato što stoji evo sada već skoro godinu dana i duže će stajati'', govori scenograf Ivan Veljača. 

''Mi smo bili oduševljeni, danima smo hodali po ovim uličicama i gledali svaki detalj, je to toliko detalja ima'', kaže glumica Ksenija Pajić. 

Snimati u vrijeme pandemije izazov je s kojim se treba nositi.

''Ovaj set nam uvelike olakšava zato što su kontrolirani uvjeti, ovdje je samo naša ekipa, dezinficira se, čisti se, velik je prostor tako da možemo držati udaljenost'', objašnjava Sanja Tucman. 

Ovakav set praksa je najvećih svjetskih produkcija. Zahvaljujući Novoj TV sada to ima i Hrvatska.

''Nakon ovog kratkog razgledavanja našeg Dizmova, ja vas pozivam da od ponedjeljka ponovno budete s nama i pratite zgode i nezgode naše male policijske službe'', poručio je glumac Milan Štrljić. 

Sve detalje o Dizmovu pogledajte u videu!

Najgledanija informativna emisija u zemlji, Dnevnik Nove TV, u utrci je za medijsku nagradu Večernjakova ruža u kategoriji TV emisija godine.

Podržite je svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene