Dannielynn Birkhead kćer je tragično preminule starlete Anne Nicole Smith. O djevojčici koja danas ima 11 godina brine se otac Larry Birkhead koji se, zbog navedenog, na sve načine kćeri trudi osigurati sretno djetinjstvo

Galerija


Anna Nicole Smith djevojčicu Dannielynn rodila je 7. rujna 2006. godine. Nesretna starleta samo pet mjeseci kasnije pronađena je mrtva u sobi 607 u hotelu i kasinu Hard Rock na Floridi. Dannielynn danas ima već 11 godina, a o njoj brine otac Larry Birkhead koji je nakon Annine smrti tražio hitno DNA testiranje kako bi bio siguran da je Dannielynn njegova kćer.

Vezani članci Anna Nicole Smith - 1 Sve se promijenilo kad se udala za 89-godišnjeg naftnog tajkuna, a njezin život naglo je prekinut u 39. godini Anna Nicole Smith - 2 S 26 godina udala se za 89-godišnjeg milijardera, a tragično je preminula nakon što je ostala bez sina - našli su je u hotelskoj sobi

Nakon utvrđivanja očinstva, Dannielynn danas živi s ocem Larryjem i sve više liči na pokojnu majku. Dvojac se ne pojavljuje previše u medijima, a jedino gdje ih kamere mogu svake godine sresti je Kentucky Derby u Louisvilleu gdje i žive. Tako je bilo i ovoga puta, a za tu prigodu otac i kćer uskladili su odjevne kombinacije.

Dannielynn je odjenula bijelo - plavu haljinu s cvjetovima, a otac Larry plavo karirano odijelo i bijelu košulju.

Larry je jednom prilikom za medije rekao kako je Dannielynn svjesna da joj je majka bila slavna i da javnost sada puno toga želi znati o njoj, ali da ona to zasad jako dobro prihvaća.

''Trudim se svojoj kćeri osigurati što normalniji život i lijepo djetinjstvo'', rekao je Larry.