Nema šale s njom!

Evo kako se Danijela Dvornik obračunala s neumjesnim pojedincima, nikoga nije štedjela: "Jadna vam majka, a jadna vam i žena"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik se obračunala s nepristojnim pratiteljima od kojih je dobila neumjesna pitanja pa ih sve javno prozvala.

Danijela Dvornik se ovih dana odlučila zabaviti odgovaranjem na pitanja njezinih znatiželjnih pratitelja na društvenim mrežama, no čini se da neka stvarno neugodna nije uspjela izbjeći.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "Pravi dida!" Danijela Dvornik podijelila smiješnu uspomenu na pokojnog svekra Borisa: "Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel..."

54-godišnja Danijela tako se odlučila obračunati s poprilično neumjesnim pratiteljima i kako je ona zaključila, frustriranim muškarcima pa je javno objavila njihova pitanja u jednoj od priča na Instagramu.

"Da ne bi ovi pametni, zgodni i inteligentni muškarci ostali bez odgovora, evo sad ću staviti njihove poruke čisto da vidite koja je to razina frustracije u njima. Jadna vam majka, a jadna vam i žena", poručila im je Danijela.

Uz to Danijela se osvrnula i na otočki život pa priznala koliko joj godi, otkrila je da će pokojni suprug Dino zauvijek imati posebno mjesto u njenom životu, te zaključila da se više nikada neće udavati jer ne misli da su taj prsten i ceremonija vjenčanja bitni da bi nekome dokazala da ga voli jer je sada u godinama kada to može biti drugačije. Dodala je i kako nema ništa protiv toga da priđe muškarcu prva ako joj se svidi, za što nekada ne bi imala hrabrosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene