bez dlake na jeziku

Burne reakcije: "Dino je zbog vojnog roka završio u bolnici"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik iznijela je svoj stav o uvođenju vojnog roka i izazvala buru na internetu.

Ponovno uvođenje obveznog vojnog roka tema je oko koje se lome koplja proteklih desetak dana. Dok neki snažno zazivaju povratak služenja vojnog roka, neki pak smatraju da od toga nema baš nikakve koristi. Svoj sud o temi koja sve više okupira građane dala je i Danijela Dvornik. 

Pogledaj i ovo Dino, Danijela i Ella Dvornik 15 godina od smrti Danijela Dvornik potpuno iskreno o turbulentnom braku s pokojnim Dinom: " I da je živ, vjerojatno bi bila uz njega, jer od njega se nije moglo otići…"

U svojoj objavi na Facebooku, bivša supruga Dine Dvornika jasno je svima dala do znanja da nije naklonjena toj ideji, jer kako smatra, to je čisti gubitak vremena. Njezin status prenosimo u cijelosti.

"Hajde kada svi spominjete vojni rok, koji će eto napraviti od slinavca muškarca, ja vam moram reći da nisam izrazito naklonjena toj ideji jer mislim da nisu svi muškarci za stegu, disciplinu i oružje stvoreni. Mojem mužu to je bio čisti gubitak 1,5 godine života kada je samo htio biti mlad i kreativan. On se vojsci odupirao na svaki mogući način i nakon 6 mjeseci su ga otpustili jer nisu znali kako s njim, nijedna kazna nije urodila plodom, a svekar kakav je, nije htio intervenirati za njega. Ovaj skraćeni vojni rok, je isto gubitak vremena, jer siliti nekoga na nešto, nije baš produktivno. Tko želi, neka ide. Ono što želim reći... to je isto kao da žene prisilimo da svaka mora roditi, ako je to ekvivalent muškoj vojsci (često te dvije usporedbe idu zajedno). Ja sam u školi učila 2 godine o pušci M48 i učila gađati, ali ništa nisam pogodila i dan danas nemam pojma o tome. Ono što mislim da će utjecati na to da od slinavca napravimo muškarca jesu majke (njih prve spominjem s razlogom) i očevi. Majke se često puno više zaštitnički odnose prema sinu nego prema kćerima. Često im dopuštaju da budu slinavci i kad odrastu. " Pusti to, mama će" je nešto što oni uče od malih nogu. Dajte ih u sport neka se tamo čeliče disciplini, radu i odricanju. To je bolje nego vojska", napisala je Danijela.

Njezina objava, očekivano, izazvala je burne reakcije. "Nije on na pravom mjestu služio vojni rok jer da je pišao bi krv", poručio joj je jedan muškarac. Nije dugo trebalo da stigne i Danijelin odgovor. "Služio je on u blatu kopajući kanale i noćne straže kao kaznu za nepodopštine, na kraju su ga poslali u bolnicu, ali ni tamo nije prestao raditi ludosti sve dok ga nisu otpustili s dijagnozom. Ne može to svatko", zaključila je Danijela Dvornik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene