Danijela Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju u elegantnom bijelom odijelu.

Galerija


Nije tajna da Danijela Dvornik već godinama vjerno radi na sebi.

Vezani članci Dino Dvornik i Danijela Dvornik (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Na objavu Danijele Dvornik rijetko tko je ostao ravnodušan: "Gdje su nestali takvi muškarci?" Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik podijelila sadržaj jedne od poruka koje joj je Dino ostavio: "Bilo ih je posvuda"

Udovica legendarnog glazbenika Dina Dvornika posljednjih godina živi zdravijim načinom života i redovito vježba, a to se itekako odrazilo na njezin izgled.

52-godišnja Danijela nikada nije izgledala bolje, a posljednjom objavom na Instagramu posebno je oduševila tisuće obožavatelja. Naime, Danijela je zablistala u elegantnom bijelom odijelu koje joj je stajalo kao saliveno i u izdanju u kojem ju nismo navikli često vidjeti.

"O, da.... znam ja izići iz prašine i građevinskog materijala, zabljesnuti u svom sjaju, baš poput ptice feniksa koja se izdigne iz vlastitog pepela (nije bez razloga da mi ta ptičurina krasi bedro i bočnu stranu). Sve je to život i volja. Volja da sebi učiniš život zabavnim i ljepšim u svim uvjetima", započela je poduži status Danijela.

"Vole ljudi misliti 'lako je tebi', a zapravo memaju nikakvo znanje kako je meni, koliko mi je vremena trebalo da savladam vještinu upravljanja vlastitim životom. Radila sam i još uvijek radim na sebi, fokusirano, planski i strpljivo. To je proces koji iziskuje vremena i to je najgori dio jer bismo sve htjeli 'odmah i sad'. Vrijeme nam je tad neprijatelj, ali ako ga pustimo, bit će nam najbolji prijatelj", zaključila.

Danijela često s obožavateljima dijeli intimne misli te korake svojih velikih životnih promjena, no ovdje je u prvom planu ipak ostala njezina elegancija, koja joj stoji fantastično.

Najljepša Hrvatica prvi put progovorila o trudnoći i dugogodišnjoj vezi o kojoj je dosad šutjela