Danijela Dvornik komentirala je posljednji Lanin uradak.

Galerija


Danijela Dvornik nije oduševljena idejom da Lana Jurčević i tamburaši Mejaši zajedno pjevaju 'rock'-stvar. Čini se da joj ta kombinacija nije nikako sjela pa je svoje dojmove o pjesmi podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Vezani članci Emil Tedeschi i Nika Perenčević (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Emil Tedeschi i 17 godina starija supruga Nika Perenčević u rijetkom pojavljivanju u javnosti Lucija Lugomer, Jacques Houdek i Lana Jurčević (Foto: Pixsell) Svađe, optužbe i prijevare: Skandali koji su obilježili 2017. godinu

''Tambura, seks i rock! Tako glasi najava za video Lane i tamburaša koja mi stalno dolazi u newsfeed. Ne želim znati, čuti ni vidjeti tu kombinaciju! Jadan rock što ga je snašlo! Čista prostitucija'', napisala je Danijela na facebook.

Podsjetimo, ovo nije prvi loš komentar na račun Lane i Mejaša. Golišava izdanja Lane Jurčević dozlogrdila su poznatom splitskom redatelju Žari Batinoviću. Što misli o Lani Batinović, napisao je u statusu ispod objave poznatog menadžera Zorana Škugora. On je naime na svom profilu na Facebooku objavio fotografiju Lane s Mejašima kojom predstavljaju zajednički singl "Duplo mlađe". Uz fotografiju je napisao "Počela kao pop pjevačica, a sad s tamburašima" i time očito za jezik povukao Batinovića. "Počela je obučena. Sad je gola fu***a", napisao je Batinović koji je tijekom svoje dugogodišnje karijere radio spotove za Olivera, Gibonnija, ali i Severinu i Rozgu.