Sve je raznježila

Danijela Dvornik podijelila sadržaj jedne od poruka koje joj je Dino ostavio: "Bilo ih je posvuda"

Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Dvornik (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) +0 Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Galerija

Danijela Dvornik otkrila je kako ju je Dino Dvornik znao iznenaditi i raznježiti.

Danijela Dvornik na društvenim se mrežama prisjetila svog pokojnog supruga Dina Dvornika i s pratiteljima podijelila jednu od romantičnih poruka koje joj je napisao na običnom bijelom papiru.

Pogledaj i ovo Dino Dvornik i Ella Dvornik ''bio je muškarac u svakom smislu'' Ella Dvornik objavila stari video pokojnog oca: ''Nemate pojma koliko mi nedostaje, ovo nije čovjek, on je ljudina''

"Otiša sam u Gospić, voli te Dino", pisalo je u poruci koja ju je jednom prilikom dočekala, ali bilo ih je takvih lijepih poruka i više od samo jedne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Tada nije bilo mobitela, ali bilo je poruka ispisanih rukom. Ispisivao ih je svugdje, na poleđinama fotografija, na računima, izgužvanim papirima, ugovorima. A nije bilo samo kratkih poruka, bilo je i pisama, naročito nakon svađe. Kad je došao mobitel i SMS poruke, ubijao me porukama", napisala je Danijela uz objavljenu fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Danijela je tako raznježila svoje pratitelje te otkrila kako je u trenutku objavljivanja poruke upravo svirala Dinova pjesma na radiju, a oglasila se i njihova kći Ella Dvornik.

"Wow autogram. Brzo na ebay", našalila se Ella. Uz nju su objavu komentirali i Danijelini pratitelji, koji su u brojnim porukama iskazali ljubav i poštovanje prema preminulom kralju hrvatskog funka.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Ben Simmons (Foto: Instagram) Ben Simmons (Foto: Instagram) +5 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Dok joj bivši tjera golišave djevojke iz svog separea, ona slomljeno srce liječi na jahti s vinom u ruci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene