Danijela Dvornik otkrila je kako ju je Dino Dvornik znao iznenaditi i raznježiti.

Galerija


Danijela Dvornik na društvenim se mrežama prisjetila svog pokojnog supruga Dina Dvornika i s pratiteljima podijelila jednu od romantičnih poruka koje joj je napisao na običnom bijelom papiru.

Vezani članci Ella Dvornik - 1 Ella se pohvalila novom tetovažom čijim je sadržajem dirnula obožavatelje: "Savršena" Dino i Ella Dvornik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 11 godina od odlaska domaćeg kralja glazbe: Mislio je da ga kolege ignoriraju, a smrt oca ga je slomila

"Otiša sam u Gospić, voli te Dino", pisalo je u poruci koja ju je jednom prilikom dočekala, ali bilo ih je takvih lijepih poruka i više od samo jedne.

"Tada nije bilo mobitela, ali bilo je poruka ispisanih rukom. Ispisivao ih je svugdje, na poleđinama fotografija, na računima, izgužvanim papirima, ugovorima. A nije bilo samo kratkih poruka, bilo je i pisama, naročito nakon svađe. Kad je došao mobitel i SMS poruke, ubijao me porukama", napisala je Danijela uz objavljenu fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Danijela je tako raznježila svoje pratitelje te otkrila kako je u trenutku objavljivanja poruke upravo svirala Dinova pjesma na radiju, a oglasila se i njihova kći Ella Dvornik.

"Wow autogram. Brzo na ebay", našalila se Ella. Uz nju su objavu komentirali i Danijelini pratitelji, koji su u brojnim porukama iskazali ljubav i poštovanje prema preminulom kralju hrvatskog funka.

Dok joj bivši tjera golišave djevojke iz svog separea, ona slomljeno srce liječi na jahti s vinom u ruci