Prijevaru je dugo skrivao, a nakon što je sve saznala više ga neće nikad gledati istim očima.


Bivša britanska misica i manekenka Danielle Lloyd vodi pravnu bitku sa svojim bivšim mužem, engleskim nogometašem Jamie O'Harom, za kojeg tvrdi da je patološki lažljivac. 

Vezani članci Slika nije dostupna Opet otišla pod nož: 'Bile su deformirane i pune ožiljaka!' Slika nije dostupna 'Moram osunčati guzu'

Iako su na ratnoj nozi, Danielle je zahvalna na trojici sinova koju imaju. Dok je Jamie daleko od stvarnosti, zatvoren u jednom reality showu, Danielle svojom ljubavi i pažnjom obasipa njihove preslatke sinove. Koliko ih voli bivša misica voli javno pokazivati putem društvenih mreža.

No, njezinu djecu obožava i njezin zaručnik, Michael O'Neill, za kojeg je izjavila kako je njezinoj djeci odlična očinska figura za razliku od bivšeg supruga iako i dalje  vodi financijsku brigu o njihvim sinovima.Jamie, naime, plaća mjesečnu alimentaciju u vrijednosti od 15.000 funti.

Koliko mu je stalo do djece i koliko mu nedostaju pokazao je pred miliunskom publikom. Naprosto se slomio u showu, zaplakao i priznao. '''Nedostaju mi moja djeca. Toliko ih jako volim. Obećavam da ih nikad više neću napustiti''. Jamie je priznao svoju zabrinutost o tome kakvo će mišljenje imati njegova djeca o njemu nakon sudjelovanja u  showu.  ''Oni me vide kao oca nogometaša i uvijek govore kako žele igrati nogomet poput mene, a ja sada ovdje samo sjedim'', kazao je Jamie koji je bio tri godine u braku s Danielle. Nakon što je saznala da joj je bio nevjeran dugo vremena i da je imao dvije ljubavnice, Danielle ga jednostavno smatra patološkim lažljivcem i ne želi imati više ništa s njim.