PATOLOŠKI LAŽLJIVAC

Poznatu manekenku suprug varao s dvije žene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijevaru je dugo skrivao, a nakon što je sve saznala više ga neće nikad gledati istim očima.

Bivša britanska misica i manekenka Danielle Lloyd vodi pravnu bitku sa svojim bivšim mužem, engleskim nogometašem Jamie O'Harom, za kojeg tvrdi da je patološki lažljivac. 

 

A photo posted by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

Pogledaj i ovo showbuzz Kobni silikoni KATASTROFA 'Skoro sam umrla! Izgubila sam velike količine krvi'

Iako su na ratnoj nozi, Danielle je zahvalna na trojici sinova koju imaju. Dok je Jamie daleko od stvarnosti, zatvoren u jednom reality showu, Danielle svojom ljubavi i pažnjom obasipa njihove preslatke sinove. Koliko ih voli bivša misica voli javno pokazivati putem društvenih mreža.

 

A photo posted by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

No, njezinu djecu obožava i njezin zaručnik, Michael O'Neill, za kojeg je izjavila kako je njezinoj djeci odlična očinska figura za razliku od bivšeg supruga iako i dalje  vodi financijsku brigu o njihvim sinovima.Jamie, naime, plaća mjesečnu alimentaciju u vrijednosti od 15.000 funti.

 

A photo posted by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

Koliko mu je stalo do djece i koliko mu nedostaju pokazao je pred miliunskom publikom. Naprosto se slomio u showu, zaplakao i priznao. '''Nedostaju mi moja djeca. Toliko ih jako volim. Obećavam da ih nikad više neću napustiti''. Jamie je priznao svoju zabrinutost o tome kakvo će mišljenje imati njegova djeca o njemu nakon sudjelovanja u  showu.  ''Oni me vide kao oca nogometaša i uvijek govore kako žele igrati nogomet poput mene, a ja sada ovdje samo sjedim'', kazao je Jamie koji je bio tri godine u braku s Danielle. Nakon što je saznala da joj je bio nevjeran dugo vremena i da je imao dvije ljubavnice, Danielle ga jednostavno smatra patološkim lažljivcem i ne želi imati više ništa s njim.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene