Kobni silikoni

KATASTROFA 'Skoro sam umrla! Izgubila sam velike količine krvi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivša WAG-sica Danielle Lloyd progovorila je o sedam operacija grudi, koliko ih je sveukupno imala. Sve je počelo kada su silikoni eksplodirali.

Bila je missica, manekenka, i supruga nogometaša Jamieja O'Hare. No, brak joj je propao, a karijeru je zanemarila upravo zbog braka te djece koju je tijekom istog rodila. Brak joj je propao, kaže Danielle Lloyd, upravo zbog svega što je prošla sa svojim grudima.

Pogledaj i ovo showbuzz PATOLOŠKI LAŽLJIVAC Poznatu manekenku suprug varao s dvije žene

Srećom, Danielle je danas potpuno zdrava. Naime, 2012. godine bila je žrtva lošeg estetskog zahvata. Silikoni su joj u grudima eksplodirali jer se ispod mišića nakupila krv. Zbog svega, doktori su joj preporučili da silikone u potpunosti ukloni, što je i napravila. Nakon svega, grudi su joj izgledale grozno. Kaže da nije imala skoro ništa te da joj je samopouzdanje bilo na potpunoj nuli.

Danielle je prvi put nedavno progovorila o svemu u britanskim medijima te tvrdi da je zbog svega jako palo njeno samopouzdanje, a to je toliko naštetilo njezinom braku da se na kraju razvela.

'Skoro sam umrla. Bilo je jako ozbiljno, izgubila sam velike količine krvi. Bila sam depresivna i zgrožena. Nisam imala grudi, samo kožu. To je utjecalo na moj brak, nisam se osjećala dobro i nisam htjela da me vidi golu', ispričala je Danielle. Nakon svega, otišla je i na sedmu operaciju grudi te je danas sretna i zadovoljna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene