To je ljubav

Maja Šuput ima najvjernije fanove: Vlastitu pozadinu ukrasila tetovažom posvećenoj omiljenoj pjevačici

Daniela Perić (Foto: Instagram) Daniela Perić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Daniela Perić (Foto: Instagram) Daniela Perić (Foto: Instagram) Daniela Perić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Daniela Perić naziv pjesme "Nevaljala" Maje Šuput istetovirala na pozadini.

Domaća pjevačica Maja Šuput definitivno se može pohvaliti navjernijim i najotkačenijim obožavateljima koji joj na razne načine iskazuju ljubav, a jedna od njih je Daniela Perić koja je Majinim likom odlučila ukrasiti vlastito tijelo i ne samo jednom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Točnije, Daniela je Maji posvetila čak šest tetovaža a posljednju je odlučila smjestiti na zanimljivo, strateško mjesto. Naslov Majine pjesme "Nevaljala" tako je našao mjesto na Danijelinoj pozadini na kojoj će se vjerujemo itekako isticati i plijeniti pažnju.

Maja je jednom prilikom prisustvovala tetoviranju i to kada je Daniela na ruku odlučila tetovirati Majino lice.

''Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela Perić koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Od onda je napravila 4 tetovaže posvećene meni, a danas sam i osobno došla svjedočiti njenoj novoj ideji. Naime , izabrala je sliku mojega lica i odlučila tetovirati na ruku'', napisala je tada Maja Šuput uz fotografiju na Instagramu.

Maja se i ovog puta pohvalila Danijelinim potezom pa je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila fotografije novonastalog ukrasa i pritom napisala kako joj je upravo "Nevaljala" jedna od njezinih najdražih pjesama. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith (Foto: Getty Images) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +5 Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Celebrity Slavna glumica izašla s kćeri koju ne viđamo često u javnosti, no svu pažnju ukrao je jedan detalj

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene