Daniela Perić naziv pjesme "Nevaljala" Maje Šuput istetovirala na pozadini.

Galerija


Domaća pjevačica Maja Šuput definitivno se može pohvaliti navjernijim i najotkačenijim obožavateljima koji joj na razne načine iskazuju ljubav, a jedna od njih je Daniela Perić koja je Majinim likom odlučila ukrasiti vlastito tijelo i ne samo jednom.

Vezani članci Marko Grubnić i Maja Šuput Poznati stilist posvetio Maji Šuput emotivnu objavu: "Tim smo jer se poštujemo, i da, sjajimo jače skupa" Orlando Bloom Glumac krivo istetovirao ime sina kojeg je dobio u kratkom braku s jednim od najpoznatijih modela

Točnije, Daniela je Maji posvetila čak šest tetovaža a posljednju je odlučila smjestiti na zanimljivo, strateško mjesto. Naslov Majine pjesme "Nevaljala" tako je našao mjesto na Danijelinoj pozadini na kojoj će se vjerujemo itekako isticati i plijeniti pažnju.

Maja je jednom prilikom prisustvovala tetoviranju i to kada je Daniela na ruku odlučila tetovirati Majino lice.

''Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela Perić koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Od onda je napravila 4 tetovaže posvećene meni, a danas sam i osobno došla svjedočiti njenoj novoj ideji. Naime , izabrala je sliku mojega lica i odlučila tetovirati na ruku'', napisala je tada Maja Šuput uz fotografiju na Instagramu.

Maja se i ovog puta pohvalila Danijelinim potezom pa je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila fotografije novonastalog ukrasa i pritom napisala kako joj je upravo "Nevaljala" jedna od njezinih najdražih pjesama. 

Slavna glumica izašla s kćeri koju ne viđamo često u javnosti, no svu pažnju ukrao je jedan detalj