Slavni glumac bio je spreman baš na sve samo da dobije ulogu.


Glavna glumačka zvijezda književne i filmske sage o Harryju Potteru, Daniel Radcliffe je za Hollywood Reporter priznao da se, kako bi smršavio za ulogu u svojem zadnjem filmu "Jungle" izgladnjivao te da ne isključuje mogućnost da ponovno prihvati ulogu o mladom čarobnjaku koja ga je proslavila.

Dvadesetsedmogodišnji glumac podvrgnuo se strogoj dijeti da bi smršavio za ulogu u filmu u kojemu glumi avanturista koji je više tjedana izgubljen u džungli. Priznao je da ga je to "fizički jako iscrpilo".

Daniel Radcliffe (Screnshoot: Instagram)

"Zapravo nisam uopće jeo ili sam jeo vrlo malo kako bih se 'stesao' za ulogu, a snimali smo gotovo od jutra do mraka", rekao je za Hollywood Reporter. Otkrio je da je gladovati započeo četiri tjedna prije početka snimanja.

Film "Jungle" je utemeljen na memoarima Yossija Ghinsberga o njegovu putovanju kroz Amazonu koje je pošlo po zlu.

Novinaru američkog časopisa rekao je i da nije u potpunosti nesklon ponovnom prihvaćanju još jedne uloge o Potteru, ali da misli kako bi tu životnu fazu trebalo "ostaviti po strani".

"Nikada neću u potpunosti zatvoriti vrata toj ulozi, to bi bilo uistinu glupo. No mislim da bi se u ulozi trebao okušati netko drugi. Mislim da ću i za 10 godina razmišljati na isti način. Dio mene smatra da neke stvari treba ostaviti za sobom i pritom nastojati ne 'pokvariti' nešto što ljudi otprije vole", rekao je glumac. (Hina)