Seksi 007

Poznati tajni agent dao posljednji intervju bez majice i u trans bacio obožavateljice diljem svijeta

Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: AFP) Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: AFP) Galerija

Daniel Craig pozirao je bez majice i pokazao isklesano tijelo, a uskoro se na velika platna peti put vraća kao poznati tajni agent.

Glumac Daniel Craig dao je posljednji intervju kao slavni James Bond za britanski časopis GQ, a pripadnice ljepšeg spola neće imati ništa protiv njegovih najnovijih fotografija.

Pogledaj i ovo Daniel Craig Ne voli pažnju Daniel Craig u izlasku s kćeri ljepoticom za koju rijetki znaju da i postoji, već joj je 30 godina, a paparazzi su je dosad snimili samo nekoliko puta

52-godišnji Craig pozirao je bez majice i pokazao isklesano tijelo, a uskoro se na velika platna peti put vraća kao poznati tajni agent. U intervjuu je ispričao kako je bio dosta nervozan zbog scenarija filma te je psihički bio u lošem stanju.

"Nisam mislio snimiti još jedan film o Jamesu Bondu. Razmišljao sam isplati li se ponovno prolaziti kroz snimanje i nisam bio siguran u to", kaže glumac. Snimanje novog filma o Jamesu Bondu čekalo se pet godina, a za film iz 2015. godine pričalo se da će biti njegov zadnji u tom serijalu.

Razlog zbog kojeg je bio pod stresom jest i to što scenarij za film nije dobio dovoljno rano da se pripremi kako treba. "Već ranije mi je ista stvar predstavljala isti problem", rekao je glumac te dodao da se radi o najpopularnijoj filmskoj franšizi na svijetu te ne čudi da je bio pod stresom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our April cover star needs no introduction... 🍸 Ahead of his fifth and final outing as #JamesBond, we spoke to #DanielCraig all about improvising scenes, breaking bones and rewriting the #007 rulebook. LINK IN BIO for the full, world exclusive interview with the #NoTimeToDie star, by Sam Knight. Photography: @LachlanBailey Design and art direction: @paulsolomonsgq // #GQ Editor @dylanjonesgq

A post shared by British GQ (@britishgq) on

Daniel Craig otkrio je i detalje iz privatnog života, a slavni glumac koji je u braku s kolegicom Rachel Weisz kazao je kako ne isključuje da bi mogli imati još jedno dijete u skoroj budućnosti.

Podsjetimo, najnoviji film o Jamesu Bondu trebao je u travnju ove godine imati svjetsku premijeru, no ona je pomaknuta na studeni ove godine zbog situacije s koronavirusom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać TLZP: Neda Parmać kao Tereza Kesovija Neda Parmać +0 Neda Parmać (FOTO: Instagram) Celebrity Reakcije na Nedinu preobrazbu u Terezu Kesoviju se ne stišavaju, izvedbu nam je komentirala i sama glazbenica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene