Damir Kedžo bio je među domaćim glazbenicima koji su se odlučili cijepiti protiv koronavirusa.

Galerija


Brojni domaći glazbenici jedva čekaju povratak "starom normalnom" i koncerte s publikom, pa su se odazvali na cijepljenje protiv koronavirusa koje je ovog vikenda održano u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu.

Vezani članci TLZP: Damir Kedžo kao Josipa Lisac Toliko ga je ponijela preobrazba u Josipu Lisac da se i na telefon javljao kao ona: ''Nikad ovako nisam glumio!'' Saša Lozar Saša Lozar nam je ispričao urnebesnu anegdotu sa snimanja popularnog showa, ovo je sve dosad javnosti bilo nepoznato!

Među njima su bili pjevač Marko Tolja i članovi njegova benda, Damir Kedžo koji je već i sam prije nekoliko mjeseci prebolio koronu, njihovi kolege Sandi Cenov i Damir Urban, kao i skladatelj Boris Đurđević.

"Napokon cijepljen. Godinu dana čekanja je gotovo. Hvala Hrvatskoj glazbenoj uniji na koraku ka normalnijem životu", napisao Kedžo na svom profilu na Instagramu i odao da je to stvarno jedva dočekao. 

"Bravo, Damire! Idemo živjeti", "Tako treba", "Bravo Damire, što će čovjek mora radit i živjet od nečega", poručili su mu njegovi pratitelji u komentarima.

Kako su Damir i ostali mu kolege podnijeli cijepljenje pogledajte u našoj galeriji, a u večernjem terminu Nove TV ne propustite njegov nastup i transformaciju u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

Pogledajte prvi Albinin nastup na probi za Eurosong, kostim koji nosi posebno je zanimljiv kada se okrene

Bivša Disneyjeva slatkica ne odustaje od kupnje premalih bikinija, a čini se da joj zaručnik zbog toga nimalo ne prigovara