Mamin nasljednik

Ovaj 17-godišnji mladić sin je jedne od najljepših glumica koju i danas nazivaju seks-bombom

Damian Hurley (Foto: Profimedia) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Damian Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Liz Hurley (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) +0 Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Damian Charles Hurley sin je Elizabeth Hurley kojeg je glumica dobila s američkim biznismenom Steveom Bingom.

Elizabeth Hurley 54-godišnja je glumica poznata po ulogama u brojnim filmovima i po dugogodišnjoj vezi s Hughom Grantom, no posljednjih godina više se piše o njezinu izgledu, a u centar pažnje polako dospijeva i njezin sin Damian.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Damian je danas 17-godišnji mladić kojeg je glumica dobila s američkim biznismenom Steveom Bingom, a čini se da će se o njemu puno pričati. Naime, o Damianu su dosad svi pisali kao o slici i prilici slavne majke, a nakon što se pojavio i snimio kampanju za jednu od najcjenjenijih i najtalentiranijih make-up artistica Pat McGrath, dospio je u sam centar pažnje.

Damian ima dugu kosu, koju su mu za tu prigodu oblikovali u raskošnu frizuru, a vizažisti su se pobrinuli za njegov make-up.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 17th Birthday to my heavenly @damianhurley1 . No one could have brought me more joy. You have made me a very proud mama 😘😘😘😘 @anandainthehimalayas

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Potpisao je ugovor s agencijom TESS Management u Londonu, s istom agencijom koja je zadužena za karijere Suki Waterhouse i Georgie May Jagger.

Damian i njegova majka nevjerojatno su bliski, pa je on čak zadužen i za nastajanje njezinih golišavih fotografija koje ona dijeli na društvenim mrežama.

"Damian je odličan fotograf i zna što mlađi ljudi žele vidjeti. Naše zajedničko vrijeme uglavnom uključuje gledanje serija. Provodimo jako puno vremena zajedno i osjećamo se jako ugodno kad smo skupa. On mi odabire odjeću, on je moj stilist", rekla je nedavno.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) +6 Mariah Carey (Foto: Instagram) Celebrity Glazbena diva raskošnih oblina otkrila s koliko je muškaraca spavala, a broj bi vas mogao iznenaditi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene