Totalno opuštena

Glumica iz popularnog erotskog filma uhvaćena u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti

Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Dakota Johnson (Foto: Chris Delmas / AFP) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) +0 Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Galerija

Dakota Johnson izašla je u kupnju u ležernom izdanju, što nije promaknulo budnim očima paparazza.

Holivudska glumica Dakota Johnson, koju svi najbolje znaju po ulozi Anastasije Steele u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive" i razgolićenim scenama koje je snimila s Jamiejem Dornanom, viđena je u opuštenom izdanju u kakvom se ne pojavljuje često u javnosti.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson - 18 zanimljivo! Glumica se pojavila u haljini zbog koje su mnogi pomislili da je zapravo gola, pogledajte kreaciju koja je izazvala pomutnju!

30-godišnja Dakota otputila se u kupnju u ležernoj kombinaciji koju je začinila crnom vunenom kapom i dioptrijskim okvirima, na licu nije imala trunke šminke, a kosa joj je bila raspuštena u neurednim uvojcima. Bila je dobro raspoložena, iako njezina dragog, pjevača grupe Coldplay Chrisa Martina nije bilo na vidiku.

Dakota i Chris u ljubavnoj su vezi od 2017. godine, no iako su nedavno bili prekinuli, ponovno su se pomirili i cvatu im ruže. 2020. godinu zajedno su proslavili na Maldivima u društvu Chrisove bivše supruge i glumice Gwyneth Paltrow i njezina supruga Brada Falchuka. To nije čudno s obzirom na to da su bivši supružnici u dobrim odnosima i često se privatno druže.

Chris i Gwyneth u braku su bili od 2003. do 2014. godine, a brak im je sporazumno završio. Ona je u jednom od intervjua za ES Magazine izjavila da s Chrisom razgovara svaki dan.

"Mislim da smo uspjeli ostati prava obitelj. Chris mi je jako blizak prijatelj, vidim ga svaki dan, pričam s njim svaki dan. Razvod je bio težak, ali mislim da možete vidjeti da su djeca to dobro podnijela i zato sam ponosna na nas, stvarno jesam", izjavila je Gwyneth.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene