Radi se o 42-godišnjem glazbeniku Chrisu Martinu i 29-godišnjoj glumici Dakoti Johnson.

Galerija


Par je prvi put viđen zajedno nakon problema s njezinom stalkericom.

Vezani članci Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Šuškalo se o prekidu, no zaljubljeni pogledi glumice prema 13 godina starijem dečku govore sve Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Kći Gwyneth Paltrow mogla bi jednog dana osvajati najpoželjnije holivudske frajere kao mama

Radi se o 42-godišnjem glazbeniku, frontmenu grupe Coldplay Chrisu Martinu i 29-godišnjoj glumici Dakoti Johnson, koji su viđeni u sunčanom Malibuu u šetnji sa psom.

Par je viđen prvi put otkad je Chris tražio zabranu pristupa za ženu koja tvrdi kako je s Dakotom u romantičnoj vezi. Prema papirima koji su procurili u mediji, glazbenik je naveo kako je jako zabrinut za sigurnost svoje djevojke, ali i dvoje djece, 14-godišnje kćeri Apple i 12-godišnjeg sina Mosesa, koje je dobio u braku s glumicom Gwyneth Paltrow.

Stalkerica je nekoliko puta viđena na njegovu posjedu, a jednom je prilikom unutar njega ostavila paket koji je jako zabrinuo glazbenika, posebno zato što dotična već ima policijski dosje. Slučaj će stići na sud u svibnju, a zabrana ne podrazumijeva Chrisovu bivšu suprugu Gwyneth, s kojom je on ostao u bliskim odnosima.

Podsjetimo, Dakota i Chris viđaju se od 2017. godine, no vrlo su tajnoviti kada je u pitanju njihov odnos. Jedino što se zna jest kako je i Dakota u prijateljskim odnosima s Gwyneth i njezinim novim suprugom Bradom Falchukom, pa obitelj ponekad odlazi zajedno na odmore.

Gwyneth i Chris upoznali su se u listopadu 2002. godine, a već 2003. izrekli su sudbonosno da. 2014. godine iznenadili su obožavatelje potvrdom razvoda, koji je finaliziran 2016. godine.