Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jay Leno uvijek ugošćuje najveće zvijezde. Ovoga puta u goste je došla Megan Fox koja je nedavno postala mama.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Koronavirus, Srbija Tuga u Srbiji: Od koronavirusa preminula beba koja je imala samo devet dana Megan Fox Bujni dekolte stvarao joj je probleme, pa ga je skrivala rukama, a nevolje joj je priredio i novi kontroverzni dečko

U uskoj haljini Megan Fox je bila prava vizija u plavom! Poznata glumica se raspričala se o svojim roditeljskim dužnostima, a teško je bilo ne zamijetiti njezinu odličnu liniju samo dva mjeseca nakon poroda.

26-godišnjakinja se sva rastopila na priče o sinčiću Noelu kojega je dobila sa suprugom Brianom Austinom Greenom. 'Obožavam biti mama. To je najbolja stvar koju sam napravila do sada, jako sam sretna', kaže, no priznala je kako nije očekivala da će biti tako teško imati bebu, posebno prvih par mjeseci.

>> Nema više golišavih scena - Ovo je zadnje što ćete vidjeti!

No slavna glumica se snašla i unajmila je dadilju dvije noći tjedno, kako bi se mogla na miru naspavati. Tako je puno energije mogla obavljati sve zadatke - posvetiti se sinu i vratiti liniju!

'Imati bebu je jako teško, ima tu puno posla. Mislila sam da neću trebati pomoć, no malo sam se precijenila. Brian i ja smo bili iscrpljeni. Rekla sam mu: 'moramo uzeti dadilju inače ćemo se razvesti jer nitko od nas ne spava, poubijat ćemo jedno drugo'', ispričala je Megan i riješila sve probleme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook