Nakon 16 godina braka

Cure detalji preljubničke afere: 'Završili su zajedno u njegovoj prikolici'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su se ovog tjedna u medijima pojavili napisi da 45-godišnji Will Smith vara suprugu sa 23-godišnjom kolegicom sa seta snimanja filma 'Focus', mlada glumica se oglasila u medijima.

'Samo smo se zezali, tako su nastale i one fotke iz fotokabine. Snimali smo stalno pa smo uzeli predah. Nema apsolutno nikakve istine u tvrdnjama da se između nas nešto događa. Tužno je da se malo zezanja na setu pretvorilo u ovo', napisala je na društvenim mrežama Margot Robbie o navodnoj aferi s Willom Smithom.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith i Will Smith Što ih to drži još? Godinama su javnosti predstavljali savršeni brak, a sada je sve izašlo na vidjelo i stvarno nikome ništa nije jasno!

No, bliski izvori sa seta otkrivaju nove detalje navodne afere. Tvrde kako je glumac 23-godišnjakinju nakon druženja odnio u svoju luksuznu priklicu na setu.

>> Procurile fotke: Glumac vara suprugu s curom od 23 godine?

'Izgledali su kao da ih nje briga što će tko misliti. Zezali su se i smijuljili, a u jednom trenutku on ju je čak i nosio na leđima te odnio u svoju prikolicu dok je ona naslonila svoju glavu na njegovo rame. Nisu uopće marili što ih netko može vidjeti te su propustili zabavu na setu', otkrio je izvor.

Podsjetimo, Američki Star Magazine u novom izdanju donosi fotografije koje su Will Smith i Margot Robbie snimili tijekom druženja u jednoj od popularnih američkih kabina za fotografiranje, a ona je u jednom trenutku podigla majicu i pokazala grudnjak!

Margot i Will znaju se sa snimanja filma 'Focus', a da se osim prijateljstva događa nešto više, tvrde i bliski izvori.

'Vješali su se jedno po drugom i smijali se kao pravi zaljubljeni par', tvrdi izvor te dodaje: 'Nije se ponašao kao oženjeni čovjek, nije davao nikakve znakove da je posvećen svom braku. Kakav bi oženjeni čovjek ušao u kabinu za fotografiranje sa seksi 23-godišnjakinjoj i počeo se skidati?'.

Will je u vezi s Jadom Pinkett Smith od 1990. godine, a vjenčali su se 1997. godine. Imaju i dvoje djece, 15-godišnjeg Jadena i 13-godišnju Willow.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene