Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

7. siječanj bio je potpuno sudbonosan za obične tri djevojke koje su se samo željele dobro zabaviti.


Bilo bi pomalo čudno da dvije potpuno nepoznate žene upadnu na vaš privatni party, naravno, nepozvane, ukoliko to nisu - Beyonce i Kelly Rowland. A upravo se to dogodilo u Miamiju.

Vezani članci Slika nije dostupna Fotografija koja je pokrenula žustru raspravu na Instagramu! Slika nije dostupna Svojom odlukom oborila rekorde!

Sing Sing Karaoke klub u Miamiju u svoju će povijest zasigurno upisati dan kad su ga posjetile Beyonce i Kelly Rowland. A taj će dan zauvijek ostati i u srcima triju djevojaka koje su se tamo zabavljale i nisu mogle ni zamisliti što će doživjeti tog 7. siječnja ove godine.

Zavodljiva kao nikad dosad - 'Imam pravo biti ja!'

'Zamislite jednu običnu večer utorkom. Vi i vaše dvije prijateljica ste unajmile privatnu karaoke sobu u Sing Sing klubu kako biste se 5 sati zabavljale - pjevale i uživale u pićima. Pred kraj ste već umorne. Jedna od prijateljica je zaspala. Vi odlučite otpjevati Beyonceinu pjesmu 'Party' kako biste malo podigli atmosferu. A dok pjevate tu pjesmu u prostoriju ulaze dvije nepoznate žene koje počinju također pjevati i plesati. OK, nepoznati posjetitelji, dobrodošli! No, čekaj. Ove dvije izgledaju poput... Ma je li stvarno? I onda vas činjenice udare ravno u glavu! Ne, ne sanjate. Ove dvije žene su Beyonce i Kelly Rowland. A vi pjevate njezinu pjesmu', opisan je ovaj nevjerojatan susret na Facebook stranici kluba Sing Sing Karaoke.

Beyonce i Kelly Rowland pozirale su s djevojkama koje su bile budne, kao i s onom koja je spavala. Pogledajte.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook