Do sada smo imali priliku vidjeti širok spektar hrvatskih glumaca u najpopularnijoj i najgledanijoj seriji, a u večerašnjoj epizodi stvari će se zahuktati dolaskom još jednog novog lika kojeg utjelovljuje glumica Csilla Barath Bastaić.


Doris je Denisova ljubavnica koja pristaje s njim ući u prevaru kako bi se zajedno dočepali barem dijela Đurinog nasljedstva. S Denisom je u otvorenoj vezi, zabavljaju se, ali bez obaveza. Novu ulogu u popularnoj domaćoj seriji Kud puklo da puklo utjelovila je glumica Csilla Barath Bastaić.

KPDP 'Među nama se stvorila jedna nevjerojatna energija!'

Vezani članci Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Kolinda Grabar-Kitarović u ulozi kakvu još niste vidjeli. Bivša predsjednica u hit-seriji "Dar Mar" glumi samu sebe, otkrila nam je što joj je bilo najteže Na granici (Foto: Nova TV) Kviz: Koliko znate o serijama Nove TV? Pogodite o kojoj je riječ na temelju samo jedne scene!

U zajednički plan da glumi Markovu kćer i tako uđe u trku za milijun, ulazi bez velikog problema, dovoljno joj je da vidi o kolikoj se cifri radi. „Zahvalna sam da sam dobila priliku priključiti se tako dobroj i uigranoj ekipi kao što je ova u Kud puklo da puklo. Divni ljudi i sjajna atmosfera. Ne može bolje!“, kazala je Csilla čiji lik Doris nije oličenje inteligencije, slobodoumna je i sklona avanturi te će tako završiti i u krevetu s Damirom koji će joj se iskreno svidjeti.

Iako sudjeluje u Denisovom planu, ona nije zla i dijabolična osoba, to radi isključivo zbog novca. Kao takva će se jako brzo sprijateljiti i s Katom, Krešom i Tomislavom, dok će ju Marko, koji misli da mu je kćer koju nije znao cijeli život, svojom pretjeranom pažnjom pomalo nervirati, ali i postati joj simpatičan. Doris nije teško glumiti jadnu djevojčicu koja je odrasla s bakom jer joj je i životna priča takva. Kako je zapravo odrasla bez prave obitelji, tako će joj se svidjeti Došenovi, prva obitelj koja ju prihvaća.

Kako se Csilla snašla u ulozi Doris te kakve će sve pomutnje napraviti u Oštrovcu, ne propustite doznati već u večerašnjoj epizodi 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV od 21 sat! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook