pa ovo je vrh!

Voli dobro društvo, žene i hranu, ali najviše harmoniku: Poslušajte njegovu izvedbu talijanske pjesme ''Bella Ciao''!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Nastup Šćepana Stojanovića Šćepan Stojanović Šćepan Stojanović Šćepan Stojanović Šćepan Stojanović Šćepan Stojanović +0 Šćepan Stojanović Galerija

Šćepan Stojanović prvak je harmonike u Crnoj Gori, a nastupom na Supertalentu ostvario je svoj dječački san.

Atmosferu u drugoj epizodi osme sezone Supertalenta definitivno je podignuo Crnogorac Šćepan Stojanović (25) svojom izvedbom na harmonici.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Ovaj veseli mladić voli dobro društvo, žene, dobru hranu, a priznao je kako su mu Hrvatice iznimno zgodne. Trenutačno je slobodan, stoga su sve karte otvorene po pitanju njegova ljubavnog statusa. Kako kaže, da se ponovno rodi, ponovno bi odabrao i glazbu. Maja Šuput ga je odmah na početku pitala hoće li narodnjake pjevati za novce ili za Martinu Tomčić. "Korona je, što će nam pare", odgovorio je Stojanović pjevačici.

Šuput ga je nakon nastupa pohvalila te je istaknula kako je odsvirao sjajan miks ozbiljne i zabavne glazbe. "Ti si uspio to sve umiksati, ali i pokazati vještinu i talent, za mene je neupitno da si s pravom na mjestu na kojem jesi", rekla je Martina. Janko je bio posebno oduševljen. "Naježio sam se kad sam tebe čuo", poručio mu je. "Šćepane, mene si šćepao", zaključio je Davor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Šćepan Stojanović 🇲🇪 (@scepanstojanovic_official)

Šćepan Stojanović je, inače, još kao dječak pokazivao afinitet prema glazbi, a s 10 godina upisao se na satove harmonike. Počeo je svirati klavirnu harmoniku, a u prvom razredu srednje škole prešao je na harmoniku dugmetaru, dok je u drugom srednje sudjelovao na prvom natjecanju.

Na harmonici je znao vježbati više od sedam sati dnevno, a rekord mu je 12 i pol sati u jednome danu. Naporan tempo vježbanja ponekad je rezultirao iscrpljenošću i dehidracijom. Iako je dobio ponudu da studira u Rusiji, nije htio napustiti svoj kraj. Kao harmonikaš imao je pregršt solo nastupa, a od natjecanja ima više od 12 prvih nagrada.

Prvak je harmonike u Crnoj Gori i potpuno se posvetio glazbi kako bi bio najbolji u tome što radi. Kao mali sanjao je da sudjeluje na talent showu, a na Supertalent se prijavio jer je htio pokazati da je harmonika moderan instrument, unatoč tome što je ljudi doživljavaju kao narodnjački. U srpskom showu "Ja imam talent" završio je na trećem mjestu, a sudeći po komentarima na njegovim društvenim mrežama, obožavatelja mu ne nedostaje.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Maja Šuput Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +15 Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Na tužnu životnu priču ove djevojke teško je ostati imun, a zbog njezina talenta Martina se jedva sabrala i smogla snage govoriti!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Martina Tomčić Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +10 Oleg Tatarynov Celebrity Kad vidite mišićavog Ukrajinca, bit će vam jasno zašto je Maja zinula, ali potpuno se raspametila tek kad se predstavio, evo i zašto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene