Cristiano Ronaldo fatalno se zaljubio u Georginu Rodriguez 2017. godine kada ju je spazio u jednom luksuznom dućanu u kojem je radila.

Galerija


Georgina Rodriguez na Instagramu je nazvala Cristiana Ronalda "suprugom" te pokrenula glasine o tajnom vjenčanju.

Vezani članci Cristiano Ronaldo Ronaldo se oporavio od korone i pokazao isklesano tijelo, pored terena uhvaćen samo u boksericama Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli

"Sretan mi je ovaj 26. rođendan, vrlo sretan. Ne mogu tražiti više od života. Samo puno zdravlja za moju obitelj i mene, da uživamo zajedno. Hvala vam svima na čestitkama, cvijeću i ljubavi. I hvala mom suprugu što mi je dao ono najbolje u životu - našu djecu. Volim te", poručila je Ronaldu Georgina na Instagramu s nekoliko fotografija s obiteljske proslave.

Nije dugo trebalo da ponovno krenu glasine kako se par vjenčao u tajnosti. Posljednji put Ronaldo je takve priče demantirao u studenom prošle godine da se djevojkom vjenčao na romantičnom putovanju u Africi.

"Čestitam mojoj ljubavi. Želim ti predivan dan, ti si izvanredna žena i divna majka našoj djeci. Volim te", poručio joj je zaljubljeni nogometaš za kojeg ne postoji niti jedna druga od 2017. godine kada je ugledao Georginu u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je ona tada radila.

Među njima je dodatno zaiskrilo u VIP djelu jednog noćnog kluba u kojem je održan after-party Dolce & Gabbana revije, uslijedio je prvi spoj u Disneylandu, a zatim i njezin otkaz, jer se njezinim šefovima nije sviđala medijska pažnja koju je dotična dobila.

Već 2017. godine Georgina je nogometašu rodila kći Alanu, jedino biološko dijete, dok su mu surogat-majke prethodno rodile troje djece.

Ronaldo je jednom prilikom priznao i kako njegova majka, s kojom je vrlo blizak, jedva čeka njegovo vjenčanje, pa bi to bilo ostvarenje snova za sve. Iako gospođa nije bila naklonjena njegovoj bivšoj djevojci Irini Shayk, Georginu je navodno u potpunosti prihvatila, a kad dođe do toga, bit će to svakako vjenčanje godine!

Osim ako se Georgina nije šalila te je već postala "gospođa".

Karleuša pokazala međunožje na dodjeli nagrada MAC, a fotografiju zatim ponosno objavila i na Instagramu