Cristiano Ronaldo najslavniji je nogometaš svijeta, ali i ponosan obiteljski čovjek.

Galerija


Najslavniji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo nerijetko na svom Instagramu objavljuje fotografije svog obiteljskog života i idile koju proživljava sa svojom djecom i ljepoticom Georginom Rodriguez. 

Vezani članci Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Georgina pokazala što su ona i Ronaldo radili sami nakon što su proslavili njegov rođendan s djecom Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Ronaldo na poseban način obilježio veliki dan svoje Georgine, ne smeta mu ni što je zbog jednog detalja pao u drugi plan

Sretni nogometaš tako je za zimske praznike odlučio svoju obitelj povesti na luksuzno putovanje u Dubai, gdje je primio i nagradu za najboljeg nogometaša godine. Na dodjelu nagrada došao je u pratnji Georgine koja je sve osvojila svojim glamuroznim izgledom, a nakon povrataka sa svečanosti, palo je i obiteljsko fotkanje. 

Ronaldo je tako posjeo svoje četvero djece i Georginu te su svi zajedno pozirali za slavljenički selfi. Fotografija je snimljena u njihovom privatnom avionu, a obožavatelji su odmah pohrilili svom idolu izraziti čestitke za veliko postignuće, ali i naglasiti koliko lijepu i skladnu obitelj ima. 

Vamp izdanje naše Sandre Perković ostavit će vas bez daha: Ovakav dekolte još nismo vidjeli...