Voli biti primijećen

Cristiano Ronaldo ima tijelo za pokazivanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok pregovori između Reala i Cristiana Ronalda oko produženja ugovora za dodatne tri godine traju više od godinu dana, slavni se nogometaš odlučio opustiti na jahti.

Cristiano Ronaldo cijenjeni je nogometaš na terenu, a mnoge žene ne mogu mu odoljeti i van terena.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

Slavni nogometaš poznat je po svojim odjevnim kombinacijama, pa se za odmor u Miamiju odlučio na žarke boje – ružičaste kratke hlačice, te žute za kupanje. Odmarao je u društvu prijatelja, no paparazzima ipak nije mogao promaknuti.

>> Irina Shayk u seksi izdanju oduševila na crvenom tepihu u Cannesu!

Nakon što je Ronaldo izazvao pravo opsadno stanje na Santiago Bernabeuu rečenicom na Twitteru 'kako su sve vijesti o produženja ugovora s Realom čista laž', kasnije je njegov menadžer Jorge Mendes objasnio kako je htio prekinuti glasine o tome kako je sklopio novi ugovor s Realom, ali da to ne znači da će napustiti Bernabeu.

I dok se još uvijek ne zna gdje će igrati, Rolandu se izgleda ne žuri jer su do kraja prijelaznog roka ostala su još dva i pol mjeseca. Za to vrijeme je izgleda odučio dobiti malo boje na jahti... da nam je samo znati gdje je njegova lijepa djevojka Irina Shayk. Trenutno je zaposlena promocijom svojih novih kupaćih kostima, možda je upravo ona i dizajnirala Ronaldove kupaće hlačice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene