Mnogi se pitaju tko frizira Cristiana Ronalda.

Galerija


Nakon što je Cristiano Ronaldo po peti put osvojio Ligu prvaka, s njim je odmah proslavila i njegova djevojka Georgina. Dok su Realovi igrači slavili pobjedu na terenu, na isti su istrčali Georgina i Cristianov prvi sin. Iako nije bio pretjerano euforičan, jer, komentiraju na društvenim mrežama, nije postigao gol, Georgina je tugu izbrisala.

Vezani članci Georgina Rodriguez - 16 Ronaldova Georgina bila je glavna atrakcija u seksi kreaciji, posebno je jedan detalj na njezinu tijelu upadao u oči Georgina Rodriguez Vatrena crnka u najkraćoj mogućoj ljetnoj haljinici bila je meta lokalnih paparazza, pored nje je i Ronaldo pao u drugi plan!

Zgodna Ronaldova djevojka na teren je stigla odjevena u Realov dres, noseći Chanelovu torbicu, puna nježnosti i ponosa. Osim nje i Cristiana mlađeg, pozornost je privukla i frizura slavnog nogometaša. Nije ovo prva, ali je svakako jedna od najgorih Ronaldovih frizura. Svoje uvojke je, naime, ofarbao u plavo. Twitter je gorio zbog njegove frizure, koja i sama izgleda pomalo 'skureno'.

Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 3
Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 1 Foto: Getty