Što je ovo napravio?

Seksi Georgina izljubila Ronalda, no njegova upitna frizura ukrala je show

Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 3 Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 3 Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 4 Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 3 Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 2 +0 Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 1 Galerija

Mnogi se pitaju tko frizira Cristiana Ronalda.

Nakon što je Cristiano Ronaldo po peti put osvojio Ligu prvaka, s njim je odmah proslavila i njegova djevojka Georgina. Dok su Realovi igrači slavili pobjedu na terenu, na isti su istrčali Georgina i Cristianov prvi sin. Iako nije bio pretjerano euforičan, jer, komentiraju na društvenim mrežama, nije postigao gol, Georgina je tugu izbrisala.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Zgodna Ronaldova djevojka na teren je stigla odjevena u Realov dres, noseći Chanelovu torbicu, puna nježnosti i ponosa. Osim nje i Cristiana mlađeg, pozornost je privukla i frizura slavnog nogometaša. Nije ovo prva, ali je svakako jedna od najgorih Ronaldovih frizura. Svoje uvojke je, naime, ofarbao u plavo. Twitter je gorio zbog njegove frizure, koja i sama izgleda pomalo 'skureno'.

Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 1 Cristiano Ronaldo (Foto: Getty) - 1 Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene