Ljubav Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez traje od 2016. godine te je sve jača.

Galerija


Njihova ljubav traje od 2016. godine.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina zasjenila Ronalda na dodjeli nagrada: Za sve je kriva seksi crvena haljina o kojoj baš svi pričaju! Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Tko je Ivana_Rh čiji je komentar ispod Ronaldove božićne čestitke lajkalo preko tisuću ljudi?

Radi se o nogometno-modnom paru Cristianu Ronaldu i Georgini Rodriguez.

Podsjetimo, Cristiano je Georginu upoznao na eventu modnog dvojca Dolce & Gabbana 2016. godine, a u to vrijeme ona je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. No kada su u javnost procurile njihove prve zajedničke fotografije iz Disneylanda, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela tolika medijska pažnja. Pogađate, Georgina je ubrzo nakon toga postala popularni model.

Georgina je rodila njihovo prvo dijete, kćer Alanu Martinu, u studenom 2017. godine. Osim Alane, Cristiano ima još troje djece koje su mu prethodno rodile surogat-majke, no čini se da se manekenka odlično snašla u obiteljskim obvezama kojih sigurno ima s toliko djece.

Tako su nedavno viđeni na romantičnom spoju na baletu, a zatim i u jednom glamuroznom restoranu, gdje je seksi Georgina privlačila pažnju svojom nevjerojatnom linijom, ali i Cristianov najstariji sin Cristiano Ronaldo Jr. koja im je česta pratnja na spojevima.

I dok neki to smatraju neodoljivim, drugi misle da bi par na takve dane trebao odvojiti malo vremena samo za sebe. Kako god bilo, moramo priznati da su neodoljiv trio, a maleni će od početka pokupiti džentlmenske manire.

Također, šuška se da je Cristiano napokon kleknuo pred Georginu jer se ljepotica na Instagram pričama pohvalila dijamantnim prstenom, no nitko od glavnih aktera nije komentirao napise.

Gdje je nestao čovjek? Nekadašnji holivudski ljepotan danas je ćelavi debeljko

Severinin svekar priznao da donedavno o njoj nije ništa znao, a sad više ne skriva kakav odnos imaju