Šuška se, šuška

Ronaldo je napokon kleknuo pred Georginu? Ljepotica se pohvalila dijamantnim prstenom

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina i Ronaldo zaruke (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez, Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Galerija

Ljubav Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez traje od 2016. godine te je sve jača.

Njihova ljubav traje od 2016. godine.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Radi se o nogometno-modnom paru Cristianu Ronaldu i Georgini Rodriguez.

Podsjetimo, Cristiano je Georginu upoznao na eventu modnog dvojca Dolce & Gabbana 2016. godine, a u to vrijeme ona je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. No kada su u javnost procurile njihove prve zajedničke fotografije iz Disneylanda, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela tolika medijska pažnja. Pogađate, Georgina je ubrzo nakon toga postala popularni model.

Georgina je rodila njihovo prvo dijete, kćer Alanu Martinu, u studenom 2017. godine. Osim Alane, Cristiano ima još troje djece koje su mu prethodno rodile surogat-majke, no čini se da se manekenka odlično snašla u obiteljskim obvezama kojih sigurno ima s toliko djece.

Tako su nedavno viđeni na romantičnom spoju na baletu, a zatim i u jednom glamuroznom restoranu, gdje je seksi Georgina privlačila pažnju svojom nevjerojatnom linijom, ali i Cristianov najstariji sin Cristiano Ronaldo Jr. koja im je česta pratnja na spojevima.

I dok neki to smatraju neodoljivim, drugi misle da bi par na takve dane trebao odvojiti malo vremena samo za sebe. Kako god bilo, moramo priznati da su neodoljiv trio, a maleni će od početka pokupiti džentlmenske manire.

Također, šuška se da je Cristiano napokon kleknuo pred Georginu jer se ljepotica na Instagram pričama pohvalila dijamantnim prstenom, no nitko od glavnih aktera nije komentirao napise.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +6 Russell Crowe (Foto: AFP) Celebrity Gdje je nestao čovjek? Nekadašnji holivudski ljepotan danas je ćelavi debeljko

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina, Igor i Dragan Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +2 Dragan Kojić Keba, Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Severinin svekar priznao da donedavno o njoj nije ništa znao, a sad više ne skriva kakav odnos imaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene